Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, prietene la cataramă! În ce ipostază incredibilă au fost surprinse

 Oana Pantazi
.

De obicei, „actuala” și „fosta” nu au nimic de împărțit, și asta în cel mai bun caz… Însă Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi sunt, paradoxal, în cele mai bune relații. Iată cum au fost surprinse la ziua milionarului!

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ce urma să aibă loc pe 3 decembrie, este deja istorie. În acest weekend, blondina și omul de afaceri au petrecut alături de prieteni într-un club, de ziua lui de naștere. Dar nu asta este știrea zilei, fiindcă certurile furtunoase, urmate de împăcări și iar de certuri dintre cei doi soți nu mai miră pe nimeni, ci faptul că la ziua de naștere a lui Alex Bodi a participat și fosta lui soție.

Bianca, îmbrățișată cu soția lui Alex Bodi în fotografii

Mai mult, ea și Bianca nu numai că nu s-au ignorat, ci păreau prietene la cataramă, lucru confirmat ulterior chiar de către Bianca, pe contul ei de socializare, unde a postat o fotografie cu ele două într-o ipostază ce sugerează apropierea, dar și un comentariu care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. „Te quiero mucho como la trucha al trucho!”, a scris Bianca pe Instagram, lângă poză, ceea ce, în traducere, înseamnă „Te iubesc până la Lună și înapoi!”.

Soția lui Alex Bodi a dovedit astfel că este în relații bune cu fosta soție a omului de afaceri, care este și mama fiicei sale, așa cum și soțul ei este în cei mai buni termeni cu Victor Slav, fostul soț al Biancăi și tatăl Sofiei, fiica lor.

Bianca Drăgușanu și ofsta soție a lui Alex Bodi, la ziua de naștere a omului de afaceri.Bianca Drăgușanu și ofsta soție a lui Alex Bodi, la ziua de naștere a omului de afaceri.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton