Pink s-a ras pe cap. Cum arată după schimbarea drastică de look pe care și-a făcut-o

 Stamen Diana
.

Pink este o artistă nonconformistă, iar de data aceasta a reușit să-și surprindă fanii cu o schimbare drastică de look. Pink s-a ras pe cap, iar apoi a arătat imediat rezultatul.

Vedeta internațională a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu care a șocat pe toată lumea. Pink s-a ras pe cap, iar apoi a arătat noul look tuturor.

Artista s-a fotografiat cu părul în palme. Decizia pe care Pink a luat-o vine la trei luni, după ce fiica ei, Willow (8 ani), a decis să își radă o parte din păr. 'Îmi iubesc fiica punk rock. Nu uitați: E mai bine să fiți voi înșivă. Iar dacă cineva are o problemă cu asta îi puteți spune politicos să meargă mai departe', a scris Carey Hart, soțul lui Pink.

Pink a fost aleasă cel mai frumos om din lume în 2018

Pink, cel mai frumos om din lume. Conform revistei „People', cântăreaţa Pink este cea care a primit în anul 2018 titlul de cel mai frumos om din lume, pentru că este „un model de viaţă care îmbină onestitatea şi încrederea'.

În fiecare an, People publică o listă a oamenilor frumoşi din lume, iar, în 2018, printre aceştia se numără şi fosta actriţă americană Meghan Markle.

FOTO: Instagram, hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton