Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, are un nou iubit, la nici două luni de la divorț? Cei doi sunt colegi de serviciu

 Oana Pantazi
.

Acum nici două luni, Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat, după 13 ani de relație. Se pare însă că fosta soție a actorului s-a consolat mai repede decât s-ar fi crezut…

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, după 13 ani de relație, a fost unul surprinzător, cu atât mai mult cu cât cei din jur așteptau vestea că își vor mări familia… Iată însă că, în loc de asta, fanii actorului au citit cu stupefacție anunțul pe contul său de socializare, prin care anunța despărțirea de soție!

„Am avut bunul-simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pt. toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Noemi s-ar iubit cu un pilot, coleg de serviciu

Din partea lui Noemi, cel puțin, iubirea a trecut mai repede decât a anticipat Mihai Mitoșeru, deoarece, conform cancan.ro, aceasta și-ar fi găsit alinarea în brațele unui pilot chipeș, coleg de serviciu.

Se pare că, de fapt, motivul divorțului dintre cei doi ar fi fost infidelitatea lui Noemi (cea a lui Mihai Mitoșeru nu mai era un secret pentru nimeni!), mai scrie sursa citată. Conform zvonurilor care circulă în showbiz, se vehiculează informația că Noemi s-ar iubi de ceva vreme cu un pilot de la Tarom, companie unde ea lucrează ca stewardesă. Până acum însă, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru nu s-a afișat cu presupusul iubit.

Noemi și Mihai Mitoșeru au fost 13 ani împreună.Noemi și Mihai Mitoșeru au fost 13 ani împreună.

Vezi şi cum să devii însoțitor de zbor – stewardesă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton