Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dezvăluiri incendiare! Cine are mai multă inițiativă în dormitor

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat recent din casă, dezvăluind aspecte intime din relația lor. Cuplul a mărturisit cine are mai multă inițiativă în dormitor, dar și cine minte ce mai mult…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o poveste de dragoste… atipică, în care numărul certurilor și al împăcărilor s-a pierdut deja. Nu o dată omul de afaceri a fost acuzat – și probele nu au întârziat să apară – că este violent cu fosta lui soție, actuala iubită. Cu toate acestea, cei doi au rămas împreună.

Alex Bodi spune cel mai mult „te iubesc!”

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, iubitul Biancăi Drăgușanu a făcut niște dezvăluiri neașteptate legate de relația lor. Invitați la un test de sinceritate, în cadrul rubricii Spui tot sau îți ia gura foc', Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au acceptat provocarea și au răspuns chiar și la cele mai indiscrete întrebări.

Cine spune mai des «Te iubesc»?' – Alex Bodi.

Cine cheltuiește mai mulți bani?' – Alex Bodi.

Cine minte mai mult?' – Alex Bodi.

Cui îi sare țandăra mai repede?' – Alex Bodi.

Cine e mai amuzant?' – Alex Bodi.

Cine facem mai multe reproșuri în relație?' – la această întrebare Alex Bodi s-a indicat pe el, iar Bianca Drăgușanu, pe ea.

Care dintre voi doi are mai multe idei fixe?' – Bianca Drăgușanu.

Cine e mai iubăreț? Care are mai multă inițiativă în dormitor?' – Alex Bodi.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-3Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-3

„Nu mă interesează ce zice lumea!”

O surpriză neplăcută pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost momentul în care au fost puși să comenteze imaginile surprinse de paparazzi, în care blondina apărea cu fața tumefiată.

Chiar dacă a fost deranjată să vadă imaginile în care părea să fi fost torturată de iubitul ei, blondina a depășit momentul. Care a fost deznodământul? În pofida suspiciunilor că Alex Bodi a bătut-o pe Bianca, ea susține că sunt bine și că sunt uniți de sentimente sincere.

Suntem o echipă! Tot timpul ne asortăm! Yin și Yang! Nu mă interesează ce zice lumea. Dacă suntem aici, suntem bine, iar asta e tot ce contează!', a comentat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton