Războiul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru s-a mutat în instanță. Actrița își acuză fostul soț că e iresponsabil și că... sforăie. Decizia judecătorilor

 Stamen Diana
.

Războiul divorțului dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru continuă și în fața instanței. Actrița îi aduce multe acuze soțului ei, printre care și că sforăie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce și-au aruncat cuvinte grele reciproc, acum Ioana Picoș a mers în fața instanței și l-a acuzat pe Mihai Făgădaru că este iresponsabil și că… sforăie.

Cei doi se luptă în instanță pentru stabilirea programului de vizitare a minorilor. Până acum nu s-a ajuns la niciun numitor comun, asta pentru că Ioana Picoș vine cu motive total surprinzătoare pentru care le cere magistraților să nu îi mai permită lui Mihai Făgădaru să-și poată vedea cei doi copii.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Ce se arată în decizia instanței

Actrița este hotărâtă să lupte până în pânzele albe pentru a-și nu lăsa copiii cu fostul soț, însă instanța a decis ce se va întâmpla cu gemenii.

„În ceea ce privește critica pârâtei cu privire la faptul că reclamantul este o fire iresponsabilă, instanța observă însă că acestea sunt simple afirmații, neputând fi reținute în lipsa vreunui mijloc de probă. Pârâta nu a putut indica vreun eveniment concret în care să-l fi observat personal pe reclamant că a avut o atitudine necorespunzătoare în prezența minorilor.

Episodul evocat de pârâtă în care minorii au căzut din pat nu este edificator în relația copiilor cu reclamantul, dat fiind că, potrivit afirmațiilor reclamantului, evenimentul a avut loc atunci când copiii se jucau și că nu a condus la accidentarea acestora, având în vedere că patul era înconjurat de saltele cu memorie. Mai mult, percepția pârâtei privitoare la incapacitatea reclamantului de a îi îngriji corespunzător pe minori este nejustificată, în condițiile în care reclamantul s-a arătat dornic să respecte programul de somn al minorilor și regimul alimentar al acestora, considerând că este suficient un adult pentru supravegherea minorilor și putând, în caz de nevoie, să apeleze la mama sa.

În ceea ce privește susținerile pârâtei referitoare la lipsa de contribuție a reclamantului la cheltuielile necesare întreținerii minorilor, instanța le va respinge, pe de o parte întrucât nu sunt susținute de niciun mijloc de probă, iar pe de altă parte, deoarece acestea fac obiectul unei alte cauze și părțile nu ar trebui să se folosească de prezenta cerere pentru a își preconstitui probe. Raportat la obiectul prezentei cauze, instanța reține că reclamantul dispune de resurse materiale suficiente pentru a îi îngriji pe minori pe perioada desfășurării programului de vizită, întrucât acesta s-a reangajat de curând la o clinică medicală și dispune de un venit lunar suficient', se arată în hotărâre.

Citește și: Ioana Picoș divorțează după cinci ani de căsnicie. Actrița a cerut divorțul la Judecătorie

Ioana Picoș Mihai Făgădaru divorț (1)Ioana Picoș Mihai Făgădaru divorț (1)

Ioana Picoș și-a acuzat fostul soț că sforăie

Nu, nu este o glumă. Actrița a spus în fața instanței că tatăl copiilor ei sforăie, iar micuții nu pot avea un somn liniștit alături de el. Cum era de așteptat, judecătorii au respins acest argument și l-au considerat total neadecvat.

„Totodată, instanța va respinge susținerile pârâtei referitoare la necesitatea înapoierii minorilor în timpul weekendului în fiecare seara pentru a dormi în continuare la locuința acesteia. Instanța reține că, din probatoriul administrat în cauză reiese că reclamantul dispune de un spațiu corespunzător în care să se poată desfășura programul de vizită al minorilor, întrucât locuiește într-un apartament unde și-ar putea petrece weekendul alături de cei doi copii.

Citește și: Divorțul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru se complică. Ce acuzații grave își aduc cei doi soți

Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte, pârâta neputând dovedi că reclamantul i-a neglijat în vreun fel pe minori din aceste motive.

Instanța reține că este important ca reclamantul să dispună, la rândul său, de un timp mai îndelungat cu minorii, cu posibilitatea rămânerii acestora peste noapte, în vederea consolidării unor legături personale reale dintre copii și tată', se mai arată în decizia judecătorilor.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton