Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție”

 Lăstun Ana Maria
.

Berna, una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Puterea Dragostei, a scos la iveală adevărul despre despărțirea de Philip, cel cu care își dorea să întemeieze o familie. Se pare că tânărul ar fi agresat-o în repetate rânduri, iar blondina a vrut să ceară ajutor și autorităților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Berna de la Puterea Dragostei și Philip au avut o relație tumultuoasă, așa că fanii nu au fost surprinși de despărțirea lor. Diferența este că, de data aceasta, tânăra a decis să pună stop pentru totdeauna. La luni bune după ce și-au spus „Adio!', Berna și-a găsit curajul să expună adevăratele motive are au dus la despărțirea dintre ea și Philip.

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei se căsătorește: „Devii nevasta mea și viitoare mămică

Citește și: Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei. Ce mesaj deocheat i-a transmis

Citește și: Unde s-a angajat Plușica de la Puterea Dragostei, după ce a renunțat la videochat: „Merg la birou!”

Citește și: Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: „Nu mai vreau să știu nimic”

Superba blondină a spus că gelozia este factorul principal care le-a distrus relația și care a dus, ulterior, la alte acțiuni mult mai grave. Invitată la Antena Stars, Berna a mărturisit că a avut o perioadă grea spre finalul relației cu Philip, pentru că o controla, la un moment dat devenit și agresiv cu fosta lui parteneră.

berna-despre-despărțirea-de-philip-1berna-despre-despărțirea-de-philip-1

De ce s-a produs despărțirea între Berna și Philip de la Puterea Dragostei

„Am avut momente foarte grele în viața mea, dar vreau să le pun deoparte și vreau să fiu foarte fericită, pentru că asta contează cel mai mult. Ne-a distrus gelozia relația. Nu aveam voie să fac absolut nimic, adică nu petreceri, nu cluburi, nu ieșeală cu fetele, și el la fel.

Îl prinsesem acum, de vreo 5, 6 luni, sărutându-se cu o fată în club, dar nici în ziua de azi nu știu dacă el chiar s-a sărutat cu o fată, pentru că a zis că nu este el.

În acele videoclipuri se vedea clar că el era, și avea și o maletă și cu un lănțișor și se vedea clar că era el, doar că m-a mințit. Și mai mult preferam să spună adevărul, că a greșit, și aia e.

Am vrut să cer ordin de protecție. Am mers în Centrul Vechi cu prietenele mele și mă văzuse, mi-a promis ceartă, dar nu credeam. A venit după mine și m-a tras puțin de păr și m-a speriat foarte tare. Așa este el cu adevărat cu fetele', a transmis Berna, despre despărțirea de Philip.

Berna iubește din nou? Cu cine vorbește fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Totuși, după despărțirea de Philip, pare că Berna este pregătită să iubească din nou! Tânăra a anunțat, în premieră, că discută cu unul dintre protejații lui Alex Velea. Ea și membrul trupei Golden Gang s-au cunoscut pe rețelele de socializare, însă nu a oferit prea multe detalii cu privire la relația care există între ei.

„Am pus eu un story acum ceva timp și mi-a răspuns la acel story și am început să vorbim foarte deschis. A făcut lucruri foarte drăguțe, la care nu mă așteptam, pentru că, în primul rând, credeam că este foarte fițos și arogant, pentru că așa sunt artiștii din ziua de azi și m-am gândit: <>”, a mai precizat Berna, la Antena Stars.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton