Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor: „L-am iubit. Nu mi-a venit să cred”

 Mirea Roxana
.

Cu toții știm că Zanni a crescu la casa de copii, fiind abandonat de părinți. El s-a împrietenit cu un alt băiat pe care a ajuns să îl considere fratele lui. Zanni a povestit că, după ce s-a întors de la Survivor, a aflat că băiatul alături de care a crescut s-a sinucis. Cu greu a vorbit despre acest subiect, spunând că nu i-a venit să creadă când a aflat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a vorbit despre un subiect sensibil pentru el, după ce s-a întors de la Survivor România. Acesta a povestit că a crescut alături de un băiat, pe nume Alex. Cei doi au fost crescuți de mama Teo până la vârsta de 15 ani. Zanni îl considera fratele lui pe Alex, chiar dacă recunoaște că ajunseseră să fie într-o competiție unul cu celălalt, motiv pentru care relația lor s-a răcit.

z1-6z1-6

Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime. M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an', a povestit Zanni pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre cearta cu Zanni, după Survivor:'Vă zic eu ce mesaj a văzut'

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor:„O femeie plină de frustrări. Nu are acasă ce și-ar dori'

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:„Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Luminița Anghel a suferit de o boală gravă! A fost la un pas de moarte:„Mi-a salvat viața un doctor'

„Între frați nu ar trebui să există o competiție'

Zanni era mai mare decât fratele lui și își amintește că amândoi erau ordonați și îngrijiți bine de mama Teo. Cu timpul, însă, între cei doi a început să apară o competiție, ceea ce a și dus la destrămarea relației dintre ei.

Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo.

Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt”, a mai declarat Zanni.

Zanni, despre relația cu fratele lui

În continuare, Zanni a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fratele lui, așa cum îl numește el pe băiatul alături de care a crescut. Câștigătorul Survivor a spus că tânărul a început să se schimbe în momentul în care a intrat la liceu. Zanni a încercat să-i spună că trebuie să se maturizeze, iar băiatul ajunsese să apeleze la el doar atunci când avea nevoie.

Eu l-am iubit în sinea mea, el pe mine, dar a trebuit să ne maturizăm foarte mult ca să ne deschidem unul în fața celuilalt. Ăsta a dat puțin de șmecherie la liceu, nu mai era băiatul care învăța. Începuse să iasă prin cubluri, să simtă și el ce înseamnă golănie și eu începusem să mă gândesc ce fac în viața mea, pentru că eram conștient că mai am puțin și trebui să las joaca și copilăria, că altfel ajungeam pe stradă. Încercam să îi spun că e prea copil, să se maturizeze. Apela la mine doar când avea nevoie de mine', a mai povestit Zanni.

Zanni a aflat la Survivor că fratele lui s-a sinucis

Zanni a primit o lovitură puternică după ce s-a întors de la Survivor. El a aflat că fratele lui s-a sinucis. Inițial, nu i-a venit să creadă și a crezut că totul este o glumă. După care, a văzut poze și a citit știrile, iar atunci a realizat că totul este adevărat. Ba mai mult, Zanni spune că își dorea să îl ajute pe fratele lui după ce pleca de la Survivor, însă, din nefericire, acest lucru nu mai este posibil.

M-am întors de la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva. Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis. Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta”, a mai spus Zanni, câștigătorul Survivor.

Sursa foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton