Bat clopote de nuntă! Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă

 Dumitrache Medeea
.

Deși în urmă cu puțin timp spunea că nu se grăbește să se căsătorească, Nicole Cherry a postat acum primele imagini cu rochia de mireasă. Vedeta se pregătește să devină mamă și se pare că veștile bune nu întârzie să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce nimeni nu se gândea că se va mărita în acest an, Nicole Cherry și-a surprins cu adevărat urmăritorii. Viitoarea mămică a postat fotografii cu o rochie de mireasă superbă.

cherry15cherry15

Nicole Cherry, primele fotografii cu rochia de mireasă

Nu cu mult timp în urmă, Nicole Cherry spunea că nu se grăbește să se căsătorească și că, cel mai probabil, nunta va avea loc anul următor, în speranța că va putea avea un eveniment normal, fără restricțiile impuse de pandemie.

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată:

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată:

Citește și: Luminița Anghel a suferit de o boală gravă! A fost la un pas de moarte:

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp lui Zanni după victoria de la Survivor.

Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile', spunea în urmă cu puțin timp Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Ei bine, Nicole Cherry și-a surprins total urmăritorii în momentul în care a publicat poze cu o rochie de mireasă superbă. Viitoarea mămică a arătat pe Instagram două modele de rochii, ambele tip sirenă.

Artista nu a oferit detalii despre marele eveniment. Dar ținând cont de faptul că își caută deja rochie de mireasă, nunta pare să fie aproape.

Nicole Cherry are vise ciudate de când este însărcinată

Nicole Cherry se pregătește să devină mamă pentru prima dată și își ține la curent fanii cu privire la perioada de sarcină. Artista le-a dezvăluit motivul pentru care nu reușește să mai aibă un somn liniștit și a cerut părerea și altor mămici.

Artista a povestit, pe Instagram, că nu reușește să mai aibă un somn liniștit de când este însărcinată și că are mereu vise ciudate. Artista le-a povestit fanilor unul dintre acestea.

Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. Abia m-am trezit, fix acum două minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!‘, a povestit Nicole.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton