Benone Sinulescu și-a făcut deja testamentul. Cine va moșteni toată averea: „Dacă mor eu, totul...”

 Mirea Roxana
.

În momentul de față, Benone Sinulescu traversează o perioadă mai dificilă, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Toată lumea știe că Nea Beni este foarte vesel și un om deschis, iar, la un moment dat, a dezvăluit de ce are testamentul făcut de câțiva ani buni de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a fost mereu o persoană deschisă și plină de viață, care nu a dat semne că îi este frică de moarte încă de pe vremea în care era perfect sănătos. Așa vesel cum îl știm pe Nea Beni, nu s-a sfiit să vorbească despre acest subiect delicat într-un interviu pentru VIVA! din anul 2014. Cert este că Nea Beni traversează o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor de sănătate, însă cu toții ne dorim ca artistul să își revină.

41490556_1900394263388881_7527133570121334784_n-141490556_1900394263388881_7527133570121334784_n-1

Artistul și soția lui au știut mereu că nimeni nu este nemuritor, așa că și-au dorit ca în cazul în care unul dintre ei încetează din viață, să existe un testament în care să fie specificat ce urmează să se întâmple cu agoniseala lor de-o viață.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor.Ana Porgras a filmat totul

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.„Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască'

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist.A izbucnit în plâns în sala de judecată

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:„Ne mai trebuie o pereche de gemeni'

Benone Sinulescu: „Am făcut deja testamentul'

Bebone Sinulescu a explicat că el și soția lui au reciprocitate.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari', declara în 2014, Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a mutat la țară

Benone Sinulescu s-a retras la țară, în momentul în care a izbucnit pandemia de coronavirus. Artistul povestea, la un moment dat, că viața lui este mult mai liniștită departe de oraș și că se bucură să își ocupe timpul cu treburile din gospodărie împreună cu soția lui.

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate.

Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate', a mărturisit Benone Sinulescu într-un interviu pentru Antena Stars.

„Nu a fost găsit inconștient'

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Aceasta a publicat un mesaj pe rețelele de sociale în care a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, cu artistul.

„În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate. În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital', a scris soția lui Benone Sinulescu pe Facebook.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton