Drama sopranei Daniela Vlădescu! A suferit din cauza relației cu Nicu Ceaușescu: "Mi-au spus că trăia cu altcineva, am fost dusă la închisoare"

 Cica Cristina
.

Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, cel de-al treilea fiu a lui Nicolae Ceaușescu, face dezvăluiri despre relația pe care a avut-o în trecut cu fiul dictatorului. Au format un cuplu timp de patru ani, iar ea a avut mult de suferit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea cântăreței de operă cu fiul lui Nicolae Ceaușescu a început în urmă cu 35 de ani, iar cei doi s-au cunoscut în timp ce se aflau în delegaţie la Festivalul Tineretului de la Moscova.

Daniela-Vladescu-1Daniela-Vladescu-1

Daniela Vlădescu: „Nicu Ceaușescu nu m-a iubit'

Cu toate că atunci când l-a cunoscut nu auzise cuvinte tocmai de laudă la adresa lui, Daniela Vlădescu a decis să-i ofere o șansă. S-a dedicat relației, a pus suflet, însă a fost dezamăgită, povestește soprana. A avut mult de suferit în timpul relației și a povestit în detaliu despre cele trăite alături de fiul lui Nicolae Ceaușescu.

Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii. Dacă l-aș mai vedea o dată așa cum l-am văzut eu, aș face la fel. A fost un om sensibil, care recita poezii, niciodată nu l-am văzut făcând rău cuiva. Când l-am cunoscut, auzisem rele despre el', a precizat Daniela la Acces direct'.

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană:„Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: Nicu Ceauşescu a fost un Don Juan în Epoca de Aur.Care dintre iubite l-a îngrijit pe patul de moarte

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Daniela Vlădescu: „Am fost interzisă de Elena Ceaușescu la televizor'

Daniela Vlădescu susține că, deși familia lui nu avea nimic împotriva ei, nu a avut ocazia de a-i cunoaște niciodată. Cu toate acestea, era urmărită, iar recent a descoperit chiar că ar fi avut și microfoane la geamuri. În anul 1985, lovitura a venit din partea Elenei Ceaușescu, având interdicție la TV.

„După ce l-am cunoscut, el nu mai bea, era încurajat să bea. Nu avea casa lui, stătea cu sora lui, avea o viluță, avea salariul de 11 mii le lei pe lună, eu ca artistă la operă aveam 3.600 lei. Eu nu i-am cerut niciodată nimic. Nu am fost o căpușă. Pe părinții lui nu i-am cunoscut. Familia lui nu a avut nimic împotriva mea. Aveam o mașină care mă urmărea. Am avut microfoane la geamuri, am văzut acum, recent, când am pus termopane. În 1985 am fost interzisă de Elena Ceaușescu la televizor', a mai povestit Daniela.

Daniela Vlădescu: „Părinților mei le-a fost rușine cu relația mea'

În schimb, familia artistei, care ar fi aflat de la terțe părți de povestea lor de dragoste, nu a fost niciodată de acord cu relația.

„Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu mă merită', a subliniat ea.

Daniela Vlădescu a fost înșelată de Nicu Ceaușescu

Daniela Vlădescu, acum în vârstă de 64 de ani, a trecut prin clipe cumplite. A aflat că fusese înșelată cu femei celebre. Mai mult, ea a fost închisă și ținută timp de cinci zile la închisoare, moment în care a aflat și adevărul. Apoi, s-a confruntat cu probleme de sănătate, având noduli la corzile vocale.

Am suferit mult, am fost dusă la închisoare și închisă cinci zile și cinci nopți. Trei zile nu am mâncat nimic. Părinții mei erau disperați. Pe Nicu nu l-am vizitat la închisoare. M-au interogat ca să mă facă să spun lucururi rele despre el. Mi-au spus că trăia cu altcineva în casa de la Sibiu. Erau nume mari. Așa am aflat adevarul. Am fost bolnavă, am făcut noduli la corzile vocale. Mi-am împărtășit sentimentele cu cine nu a meritat!', a adăugat solista.

Daniela Vlădescu: „N-am crezut niciodată că relația va merge'

Într-un interviu acordat revistei Tango, Daniela Vlădescu a precizat că a pus suflet în relația cu Nicu Ceaușescu, în ciuda faptului că era convinsă că relația nu va merge. De asemenea, ea a povestit și ce s-a întâmplat când a decis să spună „stop' relației.

„Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viața mea și i-am spus la revedere.

Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea', a mai povestit artista, într-un interviu pentru revista Tango.

Sursa foto: Libertatea, Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton