Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

 Dumitrache Medeea
.

Pe lângă nenumăratele calități pe care fiecare zodie în parte le are, acestea au și trăsături de personalitate mai neplăcute. De la aruncatul de vorbe dure, la a fi foarte supărăcioase, zodiile ai diferite defecte care le caracterizează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toții am pus măcar o dată întrebarea „ce zodie ești' și ne-am gândit la ce caracteristici are persoana din fața noastră în funcție de semnul zodiacal. Însă pe lângă caracteristicile plăcute ale fiecărei zodii, toate au și cel puțin o trăsătură mai puțin plăcută.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Berbec

Berbecii sunt foarte direcți în exprimare și pot oferi cuvinte dure. Multe persoane ajung să se simtă rănite dacă se ceartă cu un nativ berbec. Aceștia vor întotdeauna să câștige războiul.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Taur

Nu se poate controla când are emoții. Taurii tind să vorbească mai mult decât este cazul în momentul în care sunt emoționați și nu asta este problema, ci faptul că pot spune lucruri rele pe care, în principiu, ar trebui să le țină pentru ei.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Gemeni

Gemenii nu se descarcă și țin în ei până ajung să refuleze. De obicei acceptă multe, dar când cineva îi deranjează sau enervează pot spune cuvinte dure. Se pot transforma într-o cu totul altă persoană și pot deveni certăreți.

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată.

Citește și: Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

Citește și: Ioana Ginghină, prima oară în public cu viitorul soț și cu fiica ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Gabi Bădălău:

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Rac

Deși sunt persoane sensibile ce țin la apropiații lor, consideră că nimeni nu este de neînlocuit și, în cazul în care ceva nu îi este pe plac, se retrage imediat și trădează.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Leu

Dacă leii ajung să se enerveze, nu mai țin cont de nimic și trădează imediat. Pot ajunge în situația de a încheia până și o prietenie de o viață fără a avea vreo discuție în prealabil.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Fecioară

În situații tensionate, fecioarele pot aduna multă ură de sine care se răsfrânge asupra persoanelor din jur. De multe ori nu își asumă vina și face pe victima, acuzând alte persoane că i-au cauzat suferința. Se poate ajunge la critici, urlete și insulte.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Balanță

Deși sunt politicoase de fel, balanțele pot aduna multe frustrări în suflet de-a lungul timpului și pot ajunge să explodeze. În acel moment e de preferat ca persoanele din jur să-i acorde timp și liniște.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Scorpion

Scoprionii sunt firi jucăușe și distractive, însă există situații în care pot deveni cu adevărat răi. De multe ori, aceste situații sunt create chiar de ei, pentru a intra într-un conflict ce îi aduce plăcere.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Săgetător

Săgetătorii nu sunt genul de persoane care se ceartă sau care să creeze gratuit conflicte ori să întrețină unul. Aceștia te scot pur și simplu din viața lor și te tratează cu indiferență. Tu poți continua conflictul, însă ei nu vor fi acolo.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Capricorn

Capricornilor le face plăcere se fie mai mult pe cont propriu, așa că pot renunța la tine în următoarea secundă. Îi place să se înconjoare doar de oameni asemănători lui.

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Vărsător

Unii vărsători pot minți mult și cu plăcere. Te pot minți atât de mult încât nici tu să nu mai fi sigur de ceea ce gândești. Mai mult, te poți simți chiar și vinovat pentru lucruri pe care nu le-ai făcut

Cele mai neplăcute trăsături de personalitate. Pești

Peștilor le place să se autocompătimească până se ajunge la exagerare. Când nu le convine ceva se plâng foarte mult și pot deveni obositori.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton