Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează la 10 ani de la căsătorie

 Florentina Liutic
.

Ben Affleck şi Jennifer Garner, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, au anunţat că divorţează la o zi după ce au împlinit 10 ani de la căsătorie.

 

Părinţi a 3 copii, două fetiţe şi un băiat, cei doi au confirmat astfel zvonurile legate de divorţul lor care au tot circulat în ultima perioadă.

 

„După o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorța', se arată în comunicatul dat publicităţii de cei doi. „Mergem înainte cu dragoste și prietenie unul pentru altul și cu un angajament de a fi amândoi părinți ai copiilor noștri, rugându-vă să ne respectați viața privată în această perioadă dificilă”, a adăugat cuplul.

 

„Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problemele de ordin privat și familial. Va mulțumim pentru înțelegere'.

 

Cei doi s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la „Daredevil” şi s-au căsătorit în 2005. Anterior, Ben Affleck a avut relaţii cu Gwyneth Paltrow şi Jennifer Lopez, cu care a fost la un pas de căsătorie. Garner a cunoscut notorietatea datorită rolului din „Alias' şi a reuşit să-l transforme pe Affleck într-un „băiat de casă', oferindu-i stabilitatea de care avea nevoie. Acest lucru s-a văzut şi în cariera lui, care a luat avânt, actorul primind recent Oscarul pentru „Argo'.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton