Natalie Portman, shopping cu familia

 Florentina Liutic
.

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite de la Hollywood, Natalie Portman, pe care ne-am obisnuit sa o vedem pe covorul rosu, purtand creatii de la Dior, a fost cu greu recunoscuta la cumparaturi alaturi de sotul si fiul ei.

 

natalie3

 

Pentru iesirea in familie, actrita, in varsta de 34 de ani, a purtat un top simplu, asortat cu o geanta neagra si o fusta scurta, inflorata. Si-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare, parul l-a prins intr-un coc lejer, iar ca incaltaminte a optat pentru o pereche de slapi.

 

 

natalie2

 

Natalie Portman a terminat de curand filmarile pentru filmul Weightless', unde joaca alaturi de Michael Fassbender si Christian Bale, iar acum filmeaza pentru Ruth Bader Ginsburg', o pelicula autobiografica despre o fosta judecatoare americana. Natalie a insistat ca regizorul filmului Ruth Bader Ginsburg' sa fie o femeie, ceea ce a intarziat inceperea filmarilor.

 

Catalina Cozma, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton