Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu: „Asta este o parte din longevitatea relației”

 Raiciu Adriana
.

Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu. Aurelian Temișan și Monica Davidescu se iubesc de ani buni și au doi copii superbi împreună. Mulți s-au întrebat care este secretul căsniciei lor de 16 ani, iar artistul a dezvăluit acum care este cel mai important aspect de care ține cont! Iată declarațiile făcute de juratul de la Te cunosc de undeva!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu. Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Au 28 de ani de când se cunosc și 16 ani de când au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

2-19989685-10211825156696095-5893571979789635082-n2-19989685-10211825156696095-5893571979789635082-n

Artistul spune că este la fel de fericit și îndrăgostit ca în prima zi de mama fiicei sale, mărturisind că secretul căsniciei lor. Iată declarațiile făcute de acesta despre femeia care îi este alături și îl susține necondiționat!

Citește și: Cum sau cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu, acum 27 de ani:’Te-am privit și…’

Citește și: Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu:’A doua seară am condus-o acasă și…’

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud. De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca: „Atât de frumos e să guști din toate experiențele’

Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu

În perioada în care tot mai multe cupluri din showbiz anunță despărțirea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au parte de o căsnicie cât se poate de sudată și nu au fost niciodată implicați în vreun scandal.

În cadrul unui interviu, interviul artist a spus care este secretul unei relații de lungă durată. Pe lângă faptul că se respectă reciproc și că au sentimente puternice unul pentru celălalt, se surprind ori de câte ori au ocazia. Gesturile mici chiar fac diferența!

„Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.”, a dezvăluit Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola

Ce dorință are Aurelian Temișan

Recent, juratul de la Te cunosc de undeva a împlinit 50 de ani, iar cu această ocazie a transmis și un mesaj pe contul său de socializare, în care spunea că tot își dorește este doar să dubleze această vârstă și să fie echilibrat și lucid.

„Așa cum scriam și în postarea pe care o făceam la ora 00:00, pentru că am făcut o postare de suflet, pe care am simțit-o până în adânc, îmi doresc să multiplic 50-ul ăsta și să fiu la fel de echilibrat, de lucid, de în formă ca acum. Cu asta am spus tot. Mă simt foarte bine și mă simt undeva imediat după debutul carierei, în sensul că sunt gata să dau ce e mai bun și nu a fost dat până acum.”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton