Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, și-a cumpărat apartament în București: "Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta"

 Dumitrache Laura
.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022 este mai bogat cu 100.000 de euro. Concurentul a reușit să câștige marele premiu al emisiunii. Sportivul a declarat în nenumărate rânduri că vrea să își ajute mama, în semn de mulțumire pentru că a fost întotdeauna lângă el. Recent, Alex și-a cumpărat casa mult visată. Războinicul și-a găsit apartament în București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea a rezistat 6 luni în jungla dominicană, unde a făcut față tuturor provocărilor. Războinicul s-a luptat cu lipsa hranei, cu vremea rea, dar și cu stresul acumulat de-a lungul perioadei. Ei bine, așteptarea a meritat, deoarece Alex a fost marele câștigător al emisiunii Survivor.

Alex Deles SurivorAlex Deles Surivor

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Alex Delea a decis să nu se mai întoarcă în Spania, acolo unde a locuit ani buni. Câștigătorul de la Survivor România a luat hotărârea de a se muta în București. După mult căutări, Alex și-a luat casa mult visată.

Citește și: Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor:„Mi-a scris și mi-a zis că mă așteaptă'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor:”Corpul meu are un șoc…”

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka:„Poftim apa, prăpădito'

Citește și: Cum arată mama Oanei Moșneagu.S-au pozat împreună, alături de Vlad Gherman

Alex Delea și-a cumpărat apartament în București

Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 Survivor România, nu s-a mai întors în Spania, deși a locuiat acolo mulți ani. Războinicul a decis să se stabilească în București. Mai mult, Alex și-a găsit apartamentul mult dorit, iar acum încearcă să se obișnuiască cu schimbarea pe care a făcut-o. După ce s-a întors din Republica Dominicană, fostul concurent a căutat un apartament în care să se simtă ca acasă. După multe încercări a reușit să își găsească un loc al lui.

„Într-un final m-am așezat la casa mea. M-am mutat în București, sunt foarte fericit. Am un loc al meu într-un final. Atunci când mă trezesc nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta. Acum știu. M-am mutat, e bine, sunt mai așezat să zic așa. Nu sunt eu foarte așezat, dar măcar știu că am unde să dorm', a declarat Alex Delea pentru EGO.ro.

Cum s-a acomodat Alex Delea în noul său apartament

Alex Delea s-a născut în Constanța, iar în urmă cu câțiva ani s-a mutat în Spania, unde mama lui avea un bar. După ce s-a întors din Republica Dominicană, sportivul a decis să facă o schimbare în viața sa. În prezent locuiește în noul său apartment din București și mărturisește că este destul de dificil să se acomodeze cu noul său stil de viață.

Am mai stat singur, dar am mai stat în vacanțe. Acum este altceva. N-am fost niciodată stabilit singur. Chiar astăzi (n.r. joi), am băgat pentru prima dată la spălat. Cu greu.Nu am vrut să o sun pe mama, am și eu orgoliu. Am zis să nu o sun pe mama pentru asta. Eu pot, eu știu. Bine, mi-am stricat două tricouri, dar aia e', a mai povesit câștigătorul Survivor România 2022.

Cu ce obiceiuri a rămas Alex Delea după Survivor România

Deși mai toți concurentii care au participat la Survivor România au început să mănânce foarte mult, Alex Delea a rămas cu aceleași obiceiuri din competiție. Sportivul a mărturisit că mănâncă doar o dată pe zi, deoarece i s-a obișnuit organismul să nu mănânce mult.

Din păcate eu sunt o excepție. Nu prea mănânc, deloc. Cred că am o singură masă pe zi. Mi s-a mișcorat stomacul îngrozitor de tare. Înainte de Survivor aveam 6 mese pe zi, iar acum s-a redus la aproape niciuna. Nu știu ce se întâmplă. Nu îmi intră mâncarea, habar nu am. Tot încerc să mănânc. Nu mai visez niciun fel de mâncare, nu mai visez nimic. S-a dereglat ceva în mine la Survivor. Dar ce este cert este că nu mănânc nimic', a mai spus Alex Delea pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton