Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit: "Atât am putut, îmi pare rău că..."

 Oana Pantazi
.

Rareș și Cerasela au părut, inițial, unul dintre cele mai trainice cupluri de la Insula Iubirii, însă s-au despărțit în cele din urmă. Testul la care au fost supuși a schimbat însă lucrurile între ei, șubrezindu-le relația. Deși au plecat împreună de pe insulă, în cele din urmă relația lor s-a destrămat la ceva timp de la întoarcerea acasă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Rareș și Cerasela au fost unul dintre cele mai simpatizate, dar și controversate cupluri de la Insula Iubirii, iar povestea lor de dragoste a fost intens comentată de fani. Deși a părut că a trecut peste toate provocările la care l-a supus comportamentul iubitei sale în compania ispitelor masculine, în cele din urmă Rareș s-a declarat învins și s-a despărțit de Cerasela.

Rares-si-Cerasela-Insula-IubiriiRares-si-Cerasela-Insula-Iubirii

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit

Rareș și Cerasela au venit la Insula Iubirii mizând pe dragostea lor, însă în cele din urmă s-au despărțit. Paradoxal, cuplurile care păreau cele mai puternice au întâmpinat cele mai mari probleme. Teodora și Alex au plecat separați de pe insulă, însă 6 luni mai târziu fanii au aflat nu doar că sunt din nou împreună, ci urmează să fie și părinți, în timp ce Sebastian și Cristina s-au despărțit definitiv, deși niciunul nu a rămas cu ispita… Pe de altă parte, nimeni nu se aștepta ca Rareș și Cerasela să nu rămână împreună după ce iubitul ei a suportat cu stoicism toate momentele hot cu ea văzute la bonfire…

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii.A uitat-o complet pe Hannelore

Citește și: Teodora și Alex de la Insula Iubirii, o relație abuzivă. Ce răspunde Radu Vâlcan acuzațiilor aduse de asociația FILIA: „Oamenii au foarte mult de învățat din emisiune”

Citește și: Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii vor deveni părinți: „Vom avea…'

Cerasela a început în forță, încă din prima seară, când s-a sărutat cu Celia, iar apoi și-a pus nu o dată iubitul în situația de a fi martor la scene greu de privit. Cu toate acestea, răbdătorul și conciliantul Rareș a iertat-o. Ajunși acasă, după o vreme, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar relația lor s-a destrămat.

'Am lucrat la relația cu Cerasela cât am putut. Când lucrezi și nu mai vezi rezultatul, încerci să construiești o casă și lucrezi, lucrezi, dar nu mai vezi acel acoperiș niciodată, trebuie să te oprești din construcție că nu o să ajungi nicăieri.

Am lucrat cât am putut, recunosc. Nu am putut să lucrez mai mult, am lucrat o perioadă, 2-3-5 luni după ce am venit de acolo. Atât am putut, îmi pare rău că nu am putut mai mult. De fapt, nu-mi pare rău că nu am putut mai mult. Atât am putut. Și s-a încheiat', a mărturisit Rareș, conform antena1.ro.

„Momentan sunt julit aici”

După ce Rareș și Cerasela au trecut, aparent, de testul la care aufost supuși la Insula Iubirii, revenirea la realitate a fost destul de dură și, în cele din urmă, s-au despărțit. Din păcate, deși mărturisește că a încercat să repare relația, Rareș s-a dat bătut în cele din urmă. Acum mărturisește că simte nevoia de atașament, însă nu și-ar dori să găsească doar un umăr pe care să plângă, dat fiind că este încă rănit în urma experienței cu Cerasela.

'Momentan sunt julit aici (n.r. arată spre inimă). Ok, poate par eu așa mișto, dar vorbești ca și cu dulapul ăsta. E aceea perioadă nașpa, prin care e posibil să cauți să te apropii de anumite persoane.

Realizez că încerc să fac treaba asta, să mă lipesc de alte persoane greșit de cum sunt eu. Simt nevoia de atașament. Există riscul, dacă întâlnesc o persoană nouă, eu să fac mai mulți pași. Șansa să găsesc pe cineva care să facă doi pași când eu fac doi pași e mică.

Există riscul să intru într-o relație pansament, ceea ce mi se pare nașpa nu pentru mine. Eu să zicem că mi-am astupat rana. E nașpa pentru persoana pe care o folosesc pansament', a mai spus Rareș, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton