Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Cornelia Catanga: "Eu zic că finalul..."

 Oana Pantazi
.

După o căsnicie de 33 de ani, Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga par să fi ajuns într-un impas. În timp ce artista a vorbit despre despărțire, soțul ei susține că nu are soție de lăsat…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După 33 de ani de căsnicie, Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, unul dintre cele mai solide și mai longevive cupluri din showbiz, au de gând să divorțeze. Cel puțin aceasta este declarația artistei, care, la un moment dat, a susținut că are de gând să depună actele de divorț.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

„Cornelia este puțin mai impulsivă”

Soțul artistei nu este însă de acord cu decizia luată de partenera lui de viață și, mai mult, este convins că nu are ce să-și reproșeze în privința relației lor pe parcursul celor 33 de ani.

„A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți. Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul… vedem despre ce este vorba', a mărturisit Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Cornelia-Catanga-si-Aurel-Padureanu-s-au-despartit-1Cornelia-Catanga-si-Aurel-Padureanu-s-au-despartit-1

„Nu mai dormim împreună din luna aprilie”

Vestea despărțirii celor doi artiști a luat pe toată lumea prin surprindere, în condițiile în care Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu continuă să formeze un cuplu pe scenă. Realitatea „de acasă' este însă cu totul alta, Regina muzicii lăutărești mărturisind că ea și partenerul ei de viață s-au despărțit de 5 luni! Pe de altă parte, Cornelia Catanga recunoaște că vina îi cam aparține, însă admite, la rândul ei, că încă nu se pune problema divorțului…

‘Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea.

La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați’, a mărturisit Cornelia Catanga pentru Click!

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Cornelia Catanga a anunțat despărțirea în direct de Jean Pădureanu

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către artistă, în cadrul unei emisiuni televizate, la finele săptămânii trecute, Cornelia Catanga mărturisind că că fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu.

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva', a spus Cornelia Catanga la Star Matinal.

Citește și: Pamela Anderson iubește din nou, la 7 luni de la divorț! Actrița s-a cuplat cu bodyguardul ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton