Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: "Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri"

 Cica Cristina
.

Alin Oprea se află în plin proces de divorț și partaj, după o căsnicie de 22 de ani. Artistul susține că este amenințat de fosta soție pentru a obține cât mai multe foloase materiale, însă nu este dispus să cedeze șantajului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce a ieșit la iveală în presă faptul că Alin Oprea are o amantă, lucrurile s-au acutizat, iar Larisa, soția lui, a trecut la represalii, cu toate că s-a aflat și despre infidelitățile sale.

De-a lungul timpului, Alin Oprea a strâns o avere considerabilă, pe care a investit-o, printre altele, în imobile. Recent însă, artistul nu numai că a fost dat afară din propria casă, ci i s-a tăiat și accesul la conturile comune și a fost scos de la împuternicit, Larisa lăsându-l, fără un ban.

Citește și: Pamela Anderson iubește din nou, la 7 luni de la divorț!Actrița s-a cuplat cu bodyguardul ei

Larisa Oprea a demascat infidelitatea artistului încă din timpul căsniciei, acuzându-l că relația lui a început încă de când ei erau împreună, sperând astfel să obțină foloase materiale, potrivit spuselor fostului membru de la Talisman.

Totuși, artistul nu este dispus să cedeze. Chiar dacă fosta parteneră îl amenință cu infidelitatea, nu are de gând să renunțe la niciun ban sau imobil în favoarea femeii care, la rândul ei, i-a fost infidelă.

Citește și: Cum faci diferența între alergie și coronavirus:„Este primul semn distinctiv'

9Alin-Oprea-si-Larisa-1-99Alin-Oprea-si-Larisa-1-9

„Ea știa că eu am pe cineva, de un an de zile. Dacă nu ar fi fost tot războiul ăsta, nici infidelitățile ei nu ar fi ieșit la iveală. Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri', a continuat Alin Oprea seria dezvăluirilor la Xtra Night Show.

Război pentru averea de 1 milion de dolari

Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând nu mai puțin de 7 imobile, atât în țară, cât și în străinătate. Acesta a povestit că a deținut 2 apartamente cu 2 camere în zona Carol, care au fost donate copiilor, 1 apartament cu 5 camere donat și el, o garsonieră, donată de asemenea. Apartamentul artistului de pe Calea Călărașilor, de 2 camere, iar din banii proveniți de pe urma tranzacției, 20.000 de euro au intrat în conturile celor 2 copii ai săi. Restul banilor au fost folosiți pentru achiziționarea apartamentului din Londra, ajuns și el acum măr al discordiei. De asemenea, un alt apartament din zona Carol a fost vândut.

Citește și: Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a aflat că fostul soț are deja o iubită, la două luni de la divorț:„Nu am…'

Apartamentul lui Alin Oprea, vizat, de asemenea, de soția lui, este situat într-o clădire de patrimoniu, iar după reabilitare și renovare, prețul acestuia se va ridica la 1 milion de euro.

Sursa foto: Facebook, Captură Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton