Jude Law confirmă ca a devenit tată pentru a șasea oară! Soția actorului a născut în secret

 Cica Cristina
.

Jude Law se consideră un bărbat împlinit! Actorul a devenit tată pentru a șasea oară, după ce soția lui Phillipa a născut în mare secret!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Phillipa Coan, în vârstă de 32 de ani, a născut în mare secret, vestea că este însărcinată aflându-se abia în primăvara acestui an, după ce au fost surprinși de paparazzi, iar burtica vedetei era deja vizibilă.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față:„După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft'/ EXCLUSIV

Jude Law a confirmat nașterea copilului său în cadrul unei emisiuni, după ce a fost întrebat ce a mai făcut în ultima perioadă. Jovial și glumeț din fire, el a spus că s-a ocupat cu grădinăritul, iar printre altele, a devenit și din nou tătic.

Citește și: Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Cornelia Catanga:„Eu zic că finalul…'

„Oh, și în plus, am făcut un copil. Cam asta am făcut', a transmis actorul.

Acesta este primul lor copil împreună, Jude Law având alți cinci copii din relații anterioare.

Jude-Law-1Jude-Law-1

Actorul britanic are trei copii din căsătoria cu Sadie Frost. Cei doi au divorțat în anul 2003, din cauza infidelităților lui Jude Law. Deși nu mai este împreună cu Sadie, actorul a avut grijă de copiii pe care îi au împreună, Rafferty (23 de ani), Iris (19 ani) și Rudy (17 ani).

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere:„Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri'

Jude Law are o fetiță de 10 ani, Sophia, și cu fotomodelul Samantha Burke. După ce s-a despărțit de ultima iubită, actorul a întâlnit-o pe compozitoarea Catherine Harding cu care o fetiță, Ada, de 5 ani.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton