Aurel Pădureanu nu a mai fost căutat de niciun artist de la moartea Corneliei Catanga: "Probabil că dispariția ei i-a bucurat"

 Oana Pantazi
.

Deși a trecut mai bine de un an de când soția sa nu mai este în viață, Aurel Pădureanu este în continuare profund afectat de pierderea Corneliei Catanga. Mai mult, acesta este dezamăgit de faptul că, de atunci, nicio colegă de breaslă de-a soției sale nu l-a sunat, pentru a-și exprima regretul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 26 martie 2021, reputata artistă de muzică lăutărească s-a stins din viață, dar Aurel Pădureanu o poartă în permanență în gând pe Cornelia Catanga, sperând că astfel amintirea ei va rămâne vie. Soțul artistei a dezăluit însă recent că a trăit o mare dezamăgire, din cauza faptului că, în tot acest timp, niciuna dintre colegele de breaslă ale soției sale nu l-a căutat, pentru a-și exprima regretul…

2Cornelia-Catanga-si-sotul-sau-Aurel-Padureanu2Cornelia-Catanga-si-sotul-sau-Aurel-Padureanu

Aurel Pădureanu, la un an de la moartea Corneliei Catanga: „Nu te sună nimeni”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au avut o căsnicie fericită, însă pandemia a răpit-o pe artistă înainte de vreme. La un an de la moartea soției sale, Aurel Pădureanu spunea că nu a venit nimeni la parastas și că se simte uitat de toți. Recent, acesta a dezvăluit că nu i-a fost nimeni alături după ce Cornelia s-a stins din viață…

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit: „Ne-au nenorocit!'

Citește și: Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe regretata Cornelia Catanga: „A venit lângă mine și mi-a zis…’

Citește și: Unde locuiesc Aurel Pădureanu și fiul său după moartea Corneliei Catanga. Au fost evacuați din casa din Bragadiru

Citește și: Ce pensie avea Cornelia Catanga.Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitor

„Nu a mai fost nimeni (n.red. alături de el după moartea Corneliei Catanga). Nu te sună nimeni. Au fost câțiva oameni care m-au iubit enorm și m-au ajutat, dar nu își doresc să le pomenesc numele. Restul, dintre prietenii care au mâncat o pâine cu Cornelia, și nici toate solistele nu m-au sunat. Un telefon nu am primit de la nimeni. Probabil că dispariția ei i-a bucurat', a spus Aurel Pădureanu pentru ego.ro.

„Niciuna nu a fost mai frumoasă ca soția mea”

Artistul s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că niciuna dintre colegele de breaslă ale soției sale nu i-a dat măcar un telefon după moartea Corneliei Catanga, conchizând că s-au bucurat că i-au putut lua locul artistei…

„La ora actuală se ascultă manele și muzica lăutărească veche. Dacă trăia Cornelia, era în prim-plan. Ea cânta muzica lăutărească veche. S-au bucurat toate, așa au putut să cânte în locul ei. Dintre toate cântărețele care au cunoscut-o pe Cornelia, una nu a dat vreun telefon. Nimic. Nici nu vreau să aud de ele. Niciuna nu a fost mai frumoasă ca soția mea, pot să își schimbe fața, nasul, buzele, niciodată nu o să fie mai frumoase decât Cornelia. Nu dau nume, dar am fost, atât eu, cât și Cornelia, la înmormântarea soțului unei cântărețe de muzică lăutărească. Ea nu a venit să îmi dea un telefon, să spună: „Mitică, îmi pare rău!', a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

Mesaj tulburător la un an de când soția sa a încetat din viață

Pe 26 martie 2021, reputata artistă de muzică lăutărească a încetat din viață, iar pe 9 martie, când ar fi împlinit 64 de ani, Aurel Pădureanu i-a adus soției sale, Cornelia Catanga, un tribut emoționant.

„Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi și mă gândesc tot timpul, atât eu, cât și Alexandru la Cornelia. Astăzi, 9 Martie, împlinea 64 de ani. Nici acum după un an de zile nu ne putem reveni. Ne culcăm și ne sculăm cu ea în gând.

Nimeni nu știe ce se petrece în sufletul nostru. Nu doresc la nimeni să aibă această mare durere în suflet, așa cum o avem noi. Lipsa Corneliei o simțim în permanență cu toate că duc o luptă și eu și copilul meu, să mergem mai departe și să nu ne mai gândim în permanență la ea, dar ne este IMPOSIBIL.

Suferim enorm de mult că mulți ne-au uitat și aici mă refer la prietenii cu care am mâncat o pâine destul de bună împreună și bineînțeles la familia noastră! Dar asta este viața și nu doresc nimănui rău, dar roata se învârte. 

Mă uit la aceste poze și îmi vine să urlu ca un nebun, gândindu-mă ce femeie frumoasă am avut lângă mine! Nu vreau să credeți că o laud, dar Cornelia a fost o MARE ARTISTĂ, care și-a înscris numele în nemurire și sunt convins că numele ei va rămâne în istoria muzicii lăutărești, alături de cele mai mari personalități.

Ar trebui să nu confundăm noțiunile, între ce înseamnă popularitate și celebritate…. eu sper că înțelegeți ceea ce spun! Dar mă simt fericit în sufletul meu pentru că am avut lângă mine o femeie cu care mă mândream când ieșeam pe stradă.

De asemenea, ne-a dat bunul Dumnezeu pe Alexandru rodul dragostei noastre pe care nu mai este nevoie să-l mai laud pentru că știți și dumneavoastră capabilitatea acestui copil’, a scris Aurel Pădureanu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton