Asia Express. George Vintilă îl înlocuiește pe Cosmin Seleși. Surprize neașteptate în India

 Pirvu Cristina
.

S-a aflat că George Vintilă îl va înlocui pe Cosmin Seleși la Asia Express. Prezentatorul nu a mai putut continua traseul prin India din cauza unei probleme grave la picior. 

Drumul Elefantului duce vedetele de la „Asia Express” în India! Dificultățile de pe drum, oboseala, probele solicitante, lipsa mâncării și a confortului de acasă le-au pus capac unor concurenți.

Dacă Margherita a fost nevoită să abandoneze din cauza unei infecții la rinichi, nici situația lui Cosmin Seleși nu este prea roz, după ce s-a accidentat la picior. Cu forțe proaspete va intra un concurent surpriză, George Vintilă (48 de ani), conform CLICK. Oare să-i ia el locul lui Seleși, alături de Șerban Copoț?

Cosmin Seleşi s-a accidentat grav.

„Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuţit de la genunchi până sus. Am zis iniţial că este cârcel, dar a început să mă doară şi nu am mai putut. O durere pe care nu am simţit-o niciodată în viaţă, a mărturisit acesta.

Reacția Anei Morodan și a lui Adrian Teleșpan după ce Jojo i-a acuzat că trișează 

Nici pentru restul concurenților seara nu a fost lipsită de evenimente: ‘Din păcate, am remarcat că una dintre echipele noastre favorite trișează în mod constant. Această echipă este atât de puternică încât nu are nevoie de artificii pentru a ajunge în finală. Astăzi s-au dat jos măștile!’, a spus Jojo, confruntând cuplul Ana Morodan – Teleșpan. ‘Azi votăm cu Jojo și Paul, pentru că nu ne place ce am văzut după ce au căzut măștile.’, a adăugat Teleșpan.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton