Cătălin Moroșanu face legea la Ferma. E nou fermier șef, iar bârfele au și început!

 Oana Popoiag
.
Cătălin Moroșanu FermaCătălin Moroșanu Ferma

În ultima ediție Ferma, Cătălin Moroșanu a câștigat un duel extrem de dur în fața lui Silviu Țolu, susținut de pe margine de Bigitte Năstase. Luptătorul a devenit astfel noul fermier șef, dar odată cu râvnita funcție au început inerentele bârfe și jocuri de culise.

În ediția Ferma de marți seară, Cătălin Moroșanu a câștigat un duel palpitant, uneori chiar ținându-și respirația, în fața bunului său prieten din fermă, Silviu Țolu. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să-și măsoare forțele în arenă, lupta a fost una de îndemânare. Obișnuit cu altfel de lupte, cele din ring și KO-uri trecute în palmaresul său, Moroșanu a demonstrat că este și un foarte bun strateg. Susținut de pe margine de Brigitte, Cătălin a reușit să-și calculeze pașii și chiar și respiratia fară să dărâme piesele de domino.

Cătălin Moroșanu face legea la Ferma

După atâta timp în show și votat în mai multe rânduri de colegii săi pentru postul de fermier șef, a venit și timpul ca Moroșanu să-i conducă pe cei din casă, dar și să ducă la bun sfârșit sarcinile primite de la mentorul lor, Cristi Bozgan.

În noul său mandat de fermier șef, munca va fi pentru toți regula numărul unu și nimeni nu trebuie să se abată de la ceea ce spune luptătorul. Odată cu acestă nouă funcție pentru Moroșanu, unii dintre concurenti încep jocurile de culise, cât și bârfele. Concurenții au impresia că Moroșanu este manipulat de Brigitte și Ioana Filimon.

Foto: PRO TV

Citește și:

Anda Adam, dietă strictă şi mult sport pentru a fi în formă maximă la 39 de ani. Ce tip de mişcare a ales pentru 2019

Cum arată sora secretă a Valentinei Pelinel. Nu seamănă deloc cu ea, dar este foarte frumoasă şi are tot gemene!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton