Iubita lui Victor Slav o place pe fetița Biancăi Drăgușanu. Imaginea cu Sofia care a topit inimile tuturor

 Stamen Diana
.

De câteva luni bune, atât Victor Slav, cât și Bianca Drăgușanu au alte relații. Cei doi părinți au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, Sofia Natalia. Micuța este atât de adorabilă încât și iubita prezentatorului TV o place foarte tare.

După ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, un afacerist, care pare că este una destul de închegată, motiv pentru care vedeta i l-a prezentat Sofiei. Victor Slav este împreună cu Raluca Silea, o brunetă focoasă, însă preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Victor Slav a postat o fotografie cu Sofia care a topit inimile tuturor, inclusiv a iubitei sale. Raluca Silea a reacționat imediat la fotografia cu fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Noua iubită a prezentatorului TV de la Kanal D a lăsat o inimioară la imaginea cu Sofia Natalia, semn clar că o place mult pe micuță. Deocamdată nu se știe dacă Raluca și Sofia s-au întâlnit vreodată.

Cine este noua iubită a lui Victor Slav

Relația dintre Victor și Raluca, supranumită „Bombardiera’, a început într-o frumoasă zi de vară, când tânăra se afla la piscină, iar noi am aflat toate detaliile: „Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase’, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru VIVA!.

Deşi bruneta a avut mai multe relaţii, Victor Slav este cel care a atras-o cel mai mult. Conform surselor, ea şi-ar dori cât mai repede un copil. Rămâne de văzut, însă, dacă și el are intenții la fel de serioase.

Sofia NataliaSofia Natalia

Citește și: Bianca Drăgușanu îi dă replica Andreei Bălan. Declarații scandaloase: 'Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza…'

Citește și: Relația lui Victor Slav cu Raluca este din ce în ce mai serioasă. Prezentatorul TV și-a prezentat noua iubită rudelor

FOTO: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton