Viva Fresh - Crina Semciuc

 Revista VIVA
.
Sedinta foto? Foarte usor! Cand ai facut atatia ani balet si dans nu ai nicio problema sa pozezi in cele mai cool ipostaze.

Ai facut si spoturi publicitare, unul dintre ele pentru „Sibiu, capitala europeana…
Da, timp de un an de zile am fost imaginea orasului Sibiu. Interesant este insa ca eu nu am intentionat sa se intample asa. Am fost cu prietena mea, Ana, care urma sa participe la casting. Acolo insa, am dat si eu proba si am fost aleasa. Am mai aparut apoi in alte doua spoturi pentru Romania si doua pentru alte tari.

In general, actoria merge mana in mana cu muzica. Daca ti s-ar propune un proiect muzical, ai accepta?
Nu cred ca as vrea sa incerc. La admitere la facultate trebuia sa cant ceva. In acel moment, mi-am adus aminte cum mama imi spunea mereu sa ma opresc atunci cand fredonam vreo melodie prin casa. Dar amuzant a fost cand am sunat-o sa-i spun ca am mari emotii inaintea probei de cantat si ea mi-a zis: „Stai linistita, mama, ca tu ai voce!.

Esti o fire dinamica, presupun ca stilul vestimentar care te caracterizeaza este cel sport. Cat de des porti tocuri?
Tocuri port mai cu seama la sedintele foto. Daca imi aduc bine aminte, in 2007 n-am purtat absolut deloc. Stilul meu e intr-adevar sport-elegant. Scopul e sa ma simt comod cand merg la filmari, dar totodata sa ma pot duce si la teatru dupa ce termin daca vreau.

In afara de teatru, unde iti mai place sa mergi cand ai timp?
La film sau in parc atunci cand e vremea frumoasa.

Dar la evenimente mondene?
Nu. Anul trecut am venit la petrecerea Viva! impreuna cu Aylin, m-am simtit foarte bine, dar in general nu merg.

In forma maxima

„In fiecare zi, dansez cam 10 ore la filmarile pentru serilalul „Cu un pas inainte (Pro TV), apoi mai merg si la sala o ora, pentru ca sunt anumite grupe de muschi pe care nu ii poti tonifia doar prin dans.

„Imi place foarte mult inghetata. Indiferent de anotimp, manânc inghetata in fiecare zi, dar asta pentru ca imi place mie, nu din alt motiv. |n rest, nu tin diete, am o alimentatie absolut normala.

„Somnul este foarte important, doar ca eu nu prea apuc sa dorm. Cel mai mult dorm 6 ore, pentru ca fie ajung seara târziu acasa, fie dimineata trebuie sa ma trezesc foarte devreme.

Despre Crina

Vacanta de vis: Venetia

Sportul preferat: Nu e chiar sport, dar consemnam baletul.

Concertul cel ami cool: George Michael

Curata nebunie: A plecat seara la mare cu o prietena care si-a luat permisul de conducere in ziua respectiva si s-a intors in aceeasi noapte.

Defecte: Iarta foarte usor si are mare incredere in oameni.

Vezi Galeria foto.

Claudia Cosma, Fotograf Sebastian Enache, Stilist Cristina Craciun, Machiaj Mihaela Vasile, Vestimentatie Superstar; incaltaminte The Place

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton