Vedete si cai... putere

 Revista VIVA
.
Sunteti obisnuiti din VIVA! cu sedintele foto cu vedete si masini. Daca pana acum ati aflat mai multe detalii despre viata vedetelor, e momentul sa fiti la curent si cu performantele tehnice ale masinilor.

Horia Brenciu – Volvo S40
Palmares
Volvo S40 este o masina preferata de vedete­le cu o imagine impecabila care se bucura implicit de credibilitate: Letitia Zaharia de la Realitatea Tv, Mihai Gainusa si Vlad Ionescu de la Antena 1.
Descriere
La aproape 4 ani de la lansare, Volvo S40 si V50 au trecut printr-un proces de reimprospatare pentru a apropia designul clasei compacte de cel al luxosului S80. Noul S40 are un design mai sportiv, cu care se incearca atragerea clientilor mai tineri. In Europa, modelul S 40 se vinde cel mai bine in Germania, Suedia si Marea Britanie, dar vanzarile constructorului suedez raman la fel de ridicate si in Statele Unite si China. Cat despre V50, Europa reprezinta 85 de procente din piata totala, Germania, Suedia si Marea Britanie fiind consumatorii predilecti ai modelului.

Razvan Fodor – Mitsubishi Colt
Palmares
Mitsubishi este o marca preferata de oamenii care iubesc performanta. Roxana Ciuhulescu conduce un Mitsubishi Outlander, iar Bogdan Lobont – un Mitsubishi Colt Turbo. De altfel, acesta din urma va fi si primul cumparator al modelului Lancer Evolution X care va aparea la anul.
Descriere
Mitsubishi Colt vine cu importante imbu­natatiri la exterior, cu noi dotari, atat pentru varianta cu 5 usi, cat si pentru cea cu 3 usi (CZ3). Astfel, pentru variantele Invite si SAM sunt disponibile comenzile audio pe volan, jantele din aliaj, farurile fata si lampile spate cu ornament interior negru, cat si elementele unice pentru versiunea in 5 usi, cum sunt pragurile laterale negre, iar pentru CZ3, eleron spate in culoarea caroseriei. Pe langa gama larga de motorizari si pachete de optiuni, preturile de lista pentru COLT s-au redus semnificativ, ceea ce inseamna un avantaj considerabil pentru client.

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina – Jaguar XJ
Performante
La Business Car Awards in 2006, Jaguar XJ a fost numit pentru al doilea an consecutiv „Luxury car of the Year. Fiara care in Romania a fost imblanzita de Ilie Dumitrescu si Florin Calinescu, a mai urcat pe podium la Fleet World Honours 2006 („Best Luxury Car), la Scottish Car of the Year Awards 2005 („Diesel Car of the Year), si la Auto Express Used Car Honours 2006 („Best Large Executive Car).
Descriere
– Limuzina de lux care nu face niciun compromis. Este sport, puternica si eleganta.
– Este clasat ca fiind cel mai implinit autovehicul din punct de vedere tehnologic pe care Jaguar l-a construit vreodata.
– Face parte din prima linie de productie cu structura integrala din aluminiu pe care a construit-o Jaguar, o caracteristica unica menita sa ofere modelului XJ avantaje competitive semnificative fata de rivalii sai.
– Constructia usoara din aluminiu combinata cu motorizarea moderna turbo-diesel, asigura performante dinamice, manevrabilitate precisa si un rafinament extraordinar.
– Acceleratie de la 0 la 100 km/h in 8,2 secunde, cu o viteza maxima de 225 km/h si un consum mixt de 8,1/100 km.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton