Dana Nalbaru si Dragos Bucur - Cei trei nonconformisti

 Revista VIVA
.
Dana Nalbaru (30) si Dragos Bucur (30) sunt cu siguranta cele mai originale vedete din showbiz-ul autohton. La numai 7 luni Sofia a mers cu parintii intr-o calatorie cu masina prin Europa, lasandu-se condusi doar de inspiratie.

Cum s-a schimbat stilul vietii voa­stre de la ve­nirea pe lume a Sofiei?
Dana: Inainte de Sofia, zambeam mai putin. Adevaratul sens al vietii il intelegi cand devii mama, cand toate prioritatile ti se schimba din cauza asta, cand cariera trece pe locul doi si nici macar nu-ti pare rau.
Dragos: S-a incetinit. Stam mai mult acasa si muncim mai putin. Inainte de Dana si Sofia, credeam ca meseria mea merita toata atentia din lume. Acum sunt convins ca ele doua o merita. Bucuriile pe care le ai in seara unei premiere nu se compara cu cele pe care le obtii la primul hohot de ras sau la prima lingura de mancare a copilului tau. Nu vreau sa spun ca nu imi mai place actoria sau ca vreau sa renunt la ea, doar ca viata mea inseamna mult mai mult acum.

Ce anume nu considerati a fi in regula din ceea ce ati vazut la alti parinti in privinta cresterii copiilor?
Dana: Am vazut multe ca sa-mi pot face o idee despre ce ar trebui sa fac sau sa nu fac pentru fetita mea. De exemplu, am vazut parinti lovindu-si copiii si copii lovindu-si parintii. Violenta este un lucru pe care nu-l inteleg. De asemenea, am cunoscut familii pline de dragoste si caldura, cu copii veseli si jucausi… Deci se poate! Si asta imi doresc pentru Sofia: un camin plin de dragoste.

Mai vreti copii?
Dana: Ne mai dorim, da. Si eu si Dragos am crescut alaturi de surorile noastre si stim ce in­­seamna sa ai mereu aproape pe cineva de varsta ta. Altfel inveti sa te joci si sa imparti totul…
Dragos: Da, dar nu pot sa programez asa ceva, nu e ca si cum ai spune „imi mai iau o masina sau „maine imi mai iau un calculator, e vorba de viata si totul trebuie sa vina firesc. Sofia este Sofia, nu „un copil si imi este greu sa ma gandesc „la inca unul!

V-ati hotarat cand veti merge toti 3 in prima vacanta?
Dragos: Gata, am stabilit-o deja. Undeva in luna august ne vom urca in masina si vom pleca toti 3 in Europa. Asa ne-am petrecut si luna de miere pentru ca ne place genul acesta de vacanta in care ne lasam la voia inspiratiei.

Dana, ce metode ai folosit pentru a reveni la forma de dinainte de sarcina?
Sunt foarte multumita de „cum m-am descurcat dupa nastere. Am ajuns deja la forma de dinainte de a ramane insarcinata si asta pentru ca „am vrut neaparat. Am tinut o dieta pe care o urmez de cativa ani buni si pe care am invatat-o singura, dupa multe incercari… Dimineata mananc un iaurt sau cereale cu lapte. La pranz, un aperitiv usor, o supa si, daca mai pot, felul doi, pentru ca, neaparat, trebuie sa am parte si de un desert. Seara, inainte de ora opt, mananc ceva usor (un peste sau o salata). Beau foarte multa apa si fac sport.

Cum ati descrie momentele pe­trecute alaturi de Sofia?
Dana: Cand suntem cu Sofia nu obosim niciodata. Este un copil care nu stie sa planga. Uneori ma intreb cum am reusit sa fac un copil asa bun. E mereu vesela de la prima secunda dimineata pana seara cand adoarme. E foarte sociabila, foarte curioasa si dragastoasa. Asa ca nu ne plic­tisim. Radem cu ea, ne „prostim o pupam mereu, ii spunem povesti, dansam cu ea, ii cantam. E o veselie continua viata de cand a venit ea pe lume.

Stiu ca intentionati sa va mu­tati din Bucuresti. Ce fel de casa v-ar placea sa aveti?
Dragos: Ne-am luat un teren la Balotesti intr-o zona foarte frumoasa intre lac si padure alaturi de sora mea, dar pana la mutat mai e cale lunga. Casa va fi alba, simpla, ca in filme. Im­portant este ca Sofia va avea un loc de joaca in curte alaturi de cei 3 verisori, iar noi un loc de stat la un pahar de vin cu prietenii.

Sa trecem de la stilul de viata ca parinti, la… stil de viata, pur si simplu. De pilda, cum va alegeti hainele?
Dana: Niciodata nu mi-a stat capul la moda. Imi asortez hai­nele dupa cum imi place mie. Prefer sa merg intr-o vacanta in loc sa-mi bat capul cu „ce ma imbrac azi, „sa fiu la moda, „sa am haine de firma. Cel mai important e ca ma simt bine asa. A schimba asta inseamna a nu mai fi eu. Si pentru ce?


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton