Smiley- Intre doua nu-l ploua

 Revista VIVA
.
„Cand eram mic imi doream sa fiu actor si multa lume mi-a spus ca as putea sa devin chiar unul bun. Eu joc multe roluri, pot imita voci, imi place sa ma prostesc, sa spun bancuri.


Muzica si film

Acum joci in serialul „Cu un pas inainte. Te gandeai de mult sa-ti incerci puterile si cu actoria?
Cand eram mic imi doream sa fiu actor si multa lume mi-a spus ca as putea sa devin chiar unul bun. Eu joc multe roluri, pot imita voci, imi place sa ma prostesc, sa spun bancuri. Cred ca am oarecare veleitati actoricesti. Nu stiu cat de bun sunt, dar imi dau tot interesul.

Cum au fost primele repetitii? Cum te-ai descurcat?
Eram foarte speriat. A fost ca si cum invatam sa merg pe bicicleta. Mai ales ca e un lucru pe care nu l-am mai facut pana acum. Joc alaturi de actori foarte buni si asta ma impulsioneaza si mai mult, dar ma si copleseste uneori.

Vorbeste-ne putin despre rol. Cine esti in serial, cum reusesti sa intri in pielea personajului…
|n serial ma numesc Sebastian Novischi, un personaj destul de controversat. A avut niste probleme cu drogurile, apoi a stat un an la dezintoxicare. Sebastian e un tip al extremelor: e foarte dur, sever cu oamenii din jurul lui. Este totodata un tip foarte sensibil care stie sa discute cu copiii, sa isi ajute colegii atunci cand au nevoie. E un personaj complex, nu ma plictisesc jucandu-l.

Ce este stilul simplu

1 „Stilul meu vestimentar se numeste «spalat si calcat». Ma imbrac cu lucruri curate, in stare buna de a fi purtate.

2 „Pentru mine shoppingul este ca si cum te-ai duce intr-o piata foarte aglomerata si ai vrea sa gasesti cine stie ce fructe rare. Eu stiu deja ce-mi doresc atunci când merg la cumparaturi. Când intru intr-un magazin, ma uit peste tot, imi fac o imagine de ansamblu si in zece minute se termina tot. Uneori nici nu probez hainele.

3 „Imi place sa imi cumpar sepci, palarii de toate genurile. Nu port bijuterii, decât un lant pe care il am de la mama si care este ca un talisman pentru mine. Nu imi plac ceasurile, bratarile, inelele. Vreau sa fiu cât mai putin sofisticat.

Claudia Cosma, Fotograf Cosmin Bumbut, Stilist Cristina Craciun, Machiaj Mihaela Vasile, Coafura Alex Lupu, (Geta Voinea Salon), Modele Rodica si Madalina (Best Models), Vestimentatie Smiley Outwear, Springfield Vestimentatie fete Adrian Oieanu, Ittiere, Mango, Famous Brands, Victoria 46, Debenhams

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton