Alain Delon - Impotriva oamenilor presedintelui

 Revista VIVA
.

Ziarele franceze scriu cu litere de-o schioapa despre conflictul dintre Alain Delon si presedintele francez Nicolas Sarkozy. Desi trebuia sa faca parte din delegatia oficiala a Frantei care se afala in aceste zile in China, actorul nu a fost informat ca a fost scos de pe lista, motiv pentru care s-a declarat extrem de umilit.

Alain Delon a pus la zid echipa din jurul presedintelui Sarkozy care nu a fost in stare sa-i spuna daca face sau nu parte din delegatia oficiala.

„Duminica a fost ziua de nastere a fiicei mele, Anouschka si am organizat totul in functie de aceasta calatorie. Sunt furios pe aceasta lipsa de organizare. Exista in jurul presedintelui, la nivel de comunicare, o banda de neispraviti', a tunat Alain Delon din paginile ziarului „Le Parisien'.

„Presedintele este cel care decide cine il insoteste intr-o calatorie. Ii respect decizia. Insa stuff-ul trebuie sa aiba politetea, decenta de a-i informa pe cei in cauza.'

Aparent surprins de aceste atacuri, palatul Elysees a replicat ca actorul a fost invitat, insa un pic prea tarziu, iar formalitatile au fost ceva mai complicate. (L.F.)

Foto: www.alaindelon.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton