Simona Patruleasa - Cum se cuceresc barbatii

 Revista VIVA
.

Simona Patruleasa – Cum se cuceresc barbatii

Simona Patruleasa – Cum se cuceresc barbatii

Daca este privita insistent, nu se simte in largul ei. Acesta este si motivul pentru care, in viata de zi cu zi, se imbraca in asa fel incat sa nu atraga atentia.

Cu ce se ocupa parintii tai? Mai ai frati sau surori?

Tata este cel mai simpatic pensionar, iar mama inca se trezeste la ora sase dimineata pentru a petrece opt ore in fata calculatorului, la birou, dar, sper eu, nu pentru mult timp, pentru ca dorinta mea cea mai mare este sa-i aduc la Bucuresti. Am un frate mai mare, Adrian, care este casatorit, si de la el am o nepotica extraordinar de frumoasa, in varsta de 10 ani, Maria Alexandra.

In ce fel te afecteaza imaginea ta de fata rea care vaneaza relatii cu barbati bogati si, in plus, nu suporta fericirea fostilor iubiti?

O sa-ti raspund tot printr-o intrebare: tu ai fi fericita daca ziarele ar scrie despre tine ca alergi disperata dupa barbati cu bani si sa nu fie nici o iota adevarat din asta? Crezi ca n-as avea macar o masina de pe urma alergaturii asteia? Dar eu locuiesc intr-un apartament cu doua camere, pe care l-am luat ca toata lumea, cu credit ipotecar, si pentru care platesc o rata lunara. Apoi, structural sunt incapabila sa ma bucur de raul cuiva sau sa nu ma bucur atunci cand ii este bine. Eu cred ca tocmai pentru ca nu am avut niciodata rautati de acest gen Dumnezeu m-a ajutat si ma rog sa ma ajute si in continuare…

De ce crezi ca presa insinueaza ca ai avea relatii cu diversi barbati din show-biz sau fotbal?

Ce stire ar mai fi aia, daca, sa zicem, presa ar scrie ca am o relatie cu un barbat care nu e persoana publica, cu venituri medii, deci, o persoana obisnuita din toate punctele de vedere?! Li s-ar strica de tot platforma pe care au construit-o si anume ca sunt innebunita dupa barbati cu bani. Si o alta motivatie este ca, daca lucrez in domeniul sportului, pare foarte probabila o legatura cu un jucator celebru sau cu un antrenor.

Totusi, cel mai important barbat din viata ta in momentul de fata este Sabin Ivanof, un om de afaceri care te-a cucerit trimitandu-ti buchete de flori…

Este un lucru despre care am mai vorbit si, cu toate ca acel moment a fost ceva frumos, nu vreau sa le dau din nou ocazia persoanelor „binevoitoare” sa comenteze legat de acest lucru care a marcat inceputul unei perioade frumoase in viata mea si sa faca din el un motiv de gluma.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton