Sly revine cu Rocky

 Revista VIVA
.

Sly revine cu Rocky

Sly revine cu Rocky

La 16 ani dupa realizarea filmului Rocky V, care a fost o mare dezamagire, Sylvester Stallone revine in ring pentru ultima runda.

Rocky Balboa este personajul de varsta mijlocie care are o revenire spectaculoasa infruntandu-l pe campionul mondial Mason ‘The Line’ Dixon (in urma unui meci in care Rocky – generat pe calculator – isi invinge adversarul).

Stallone a dorit sa reinvie aceasta poveste pentru a-i da o alta incheiere.

Vorbind recent despre Rocky V, Sylvester Stallone declara: „S-a terminat cu nimic, fara nici o emotie… Optimismul care il caracteriza de obicei pe Rocky nu mai era. Nu mai aveam nici un mesaj de transmis spectatorilor la sfarsitul filmului, nici o morala, nimic incurajator. A fost o adevarata greseala”.

Aceasta a sasea serie a filmului Rocky (care se lanseaza in Marea Britanie pe 19 ianuarie) este in mod categoric si ultima serie. „Am vrut ca seria sa se termine in felul acesta. Acum nu mai este nimic de adaugat. Implicarea mea in a-l juca pe Rocky in film a fost de-a dreptul imposibila de realizat si sunt fericit de modul in care Rocky isi incheie povestea. La varsta aceasta, ce pot sa cer mai mult?”

Proiectele de viitor ale lui Sylvester Stallone implica realizarea seriei a patra a filmului Rambo (ca regizor si actor) – care momentan a fost numit „Pearl Of The Cobra” si a carui actiune se va petrece in Thailanda, la 18 ani dupa ultima aparitie a lui Rambo pe marele ecran.

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton