Russell Crowe: "Un an rodnic"

 Revista VIVA
.

Russell Crowe: ‘Un an rodnic’

Russell Crowe: ‘Un an rodnic’

Se intristeaza deseori cand mai aude zvonuri despre presupusa intentie de a juca rolul regretatului Steve Irwin, care i-a fost prieten apropiat.

Oscarul i-a suras in 2000, ca rasplata pentru prestatia din 'Gladiatorul, iar pentru rolurile din 'Insider si 'A Beautiful Mind a mai primit cate o nominalizare la prestigioase premii ale Academiei. Nu-i plac eroii musculosi din filmele de actiune, ci eroii cerebrali sau cei inteligenti, ghidati de iubire, asa cum il considera pe gladiatorul Maximus.

Si-a tinut parerile politice acasa, asa ca a fost mirat cand i-a batut FBI-ul la usa, prin martie, 2001. Agentii l-au avertizat ca grupul terorist al-Qaeda ar fi intentionat sa il rapeasca, alaturi de alte figuri marcante, intr-un plan de destabilizare culturala a SUA. Asa se face ca oamenii serviciilor secrete l-au pazit pe Crowe la premiera 'Proof of Life, pe platourile de filmare si la aproape toate ceremoniile la care-a participat pret de cateva luni bune.

Premiat, protejat, starul care avusese cateva relatii cu actrite precum Erica Baxter, Peta Wilson, Courtney Love, tocmai ce se cuplase cu Meg Ryan. Doar ca… n-a fost sa fie. O apreciaza in continuare si-i pretuieste prietenia. Dar Burlacul si-a vazut de drum. A regizat doua filme – '60 Odd Hours in Italy si 'Texas, iar un an mai tarziu, se casatorea cu Danielle Spencer, chiar in ziua celei de-a 39-a aniversari. N-a avut tocmai un comportament exemplar. Ba s-a certat cu un producator, ba si-a varsat nervii pe un student in timpul filmarilor de la 'A Beautiful Mind, ba a fost implicat intr-o bataie in Australia, toate astea culminand cu arestul din 2005, cand a lovit angajatul unui hotel din New York cu un telefon, episod pentru care-a scos din buzunar peste 100.000 de dolari si care l-a facut subiect de parodie in 'South Park si in 'Scary Movie 4.

Zice ca nu-i arogant, cum il crede lumea, ci concentrat, foarte preocupat ca toate lucrurile sa iasa asa cum trebuie. Daca Max Skinner din 'A Good Year nu va convinge la capitolul amor, Russell isi pune sperantele in succesul lui Cristuofuoro din 'Tenderness, anuntat pentru anul viitor. Pana atunci, se bucura de succes, si-a schimbat putin viziunea despre viata, cel putin nu mai repeta ca 'nu e nimic mai minunat pe lume deca sa stai tolanit pe iarba si sa vorbesti cu vacile. Se imparte intre resedintele din Australia si cea inchiriata din New York, pentru ca la Los Angeles s-ar muta 'numai daca Noua Zeelanda si Australia ar fi inghitite de un val gigantic, Anglia ar fi sugrumata de ciuma, iar Africa ar disparea intr-un atac martian…

Text: Anca Macoviciuc; Fotografii: ©THCFOX, InterCom Film

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton