Romanita Iovan: Romantism si bani. Cum naiba s-au intalnit?

 Revista VIVA
.

Lucian Mandruta, Romanita IovanEi da, sunt veselii ani ‘80, cand manechinele de la Apaca erau singura urma de sexualitate pe care o permitea presa oficiala. Ani de libertate absoluta pentru ca mintea te putea duce oriunde, fara pasaport… Ani de liceu, ca in cantecul acela pe care nimeni nu-l suporta atunci… Romanita a fost celebra pe vremea cand situatia asta iti aducea Pepsi la sticla, nu milionul de dolari. A fost inconjurata de barbati care vorbeau la serviciu cu „tovarase.

A prezentat moda cand moda era o inventie capitalista pe care ne straduiam sa nu recunoastem ca o copiem. Si cu toate astea, Romanita nu s-a facut niciodata mare. Ultima ei poveste de dragoste, cu actualul sot, e de scris in oracol: l-a remarcat in avion, cand ea mergea la business si el avea nevasta acasa si copil. Incepe bine, iar restul il stiti. Ce nu stiti e ca ochii ei lucesc si-acum cand vorbeste de asta – ca dovada ca tine dieta doar in farfurie, nu si-n pat.

Cand a debutat, s-a intalnit cu un lucru care e de obicei fatal: atentia celorlalti. Ea zice ca nu i s-a urcat la nas. Eu zic ca are un nas prea fin ca sa nu fi mirosit toate oportunitatile. A intrat in meseria asta dintr-o intamplare, mi-a povestit. Sunt sigur ca n-a fost un accident c-a ramas. Si chiar dac-ar fi fost accident, a fost unul usor, fara victime. Chiar si eu am supravietuit intalnirii, fara sechele. Si stiti care a fost norocul meu?
Ignoranta.

Am aflat ca e milionara in dolari abia la vreo doua saptamani dupa ce m-am intalnit cu ea. Atunci, la fata locului, m-am uitat la ea ca la o femeie. Ea a plecat de mult, insa eu sunt tot acolo, in restaurant, zgaindu-ma. Si aplaudand, ca la defileu.

De ce sa te uiti la ea:

1. Pentru ca e frumoasa.
2. Pentru ca era frumoasa si pe cand tu erai urat sau sarac, dupa caz.
3. Pentru ca stie chestia asta si a transformat-o intr-o arma bine ascutita si cu un pic de anestezic in varf, sa nu te doara cand te strapunge cu privirea.
4. Pentru ca o sa fii pozat din boscheti si n-o sa platesti niciodata developarea.
5. Pentru ca, lasata libera in jungla, gaseste singura prima asezare civilizata dupa mirosul gentilor de piele din primul magazin. Deci se descurca.

De ce sa te faci ca nu o cunosti:

1. Pentru ca are un sot care doarme usor si nu glumeste.
2. Pentru ca e obositor ca o femeie sa aiba si bani si look. Atunci ce sa-i mai dai, ca timp e exclus?
3. Pentru ca pur si simplu e prea cunoscuta si nimeni nu va mai vorbi despre tine, ci despre ea.
4. Pentru ca esti un filosof si cauti o ochelarista.
5. Pentru ca esti Liiceanu si are masina mai tare ca tine. Stiu sigur, le-am vazut pe amandoua!

Foto: Sebastian Enache, Multumim restaurantului Avalon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton