Raluca Lazarut - Vara schimbarilor

 Revista VIVA
.

Cu putin timp inainte de a implini 30 de ani, a hotarat sa faca o schimbare majora in viata ei. Dupa sase ani petrecuti in Antena 1, a ales sa plece la Kanal D. In schimb, dupa doi ani petrecuti alaturi de iubitul ei, Raluca a decis ca are relatia perfecta. Dar nu si ca nunta e o solutie.
 

Este ceva ce ti-ai fi dorit sa fi facut pana la 30 de ani si nu ai reusit?
Nu cred ca exista vreun om care, in adancul sufletului, sa nu aiba un regret, oricat de palid si de indecis. Sigur ca am regrete sau planuri care nu s-au transformat in realitate, insa cred ca viata e, de fapt, ceea ce se intampla cat tu iti faci planuri. Am o satisfactie incredibila de la faptul ca am reusit sa duc la bun sfarsit orice proiect in care am fost implicata pana acum. La Big Brother am stat pana la final, apoi emisiunea de lifestyle a incetat exact la data propusa, am prezentat stirile din sport timp de 3 ani, pana s-a desfiintat departamentul din cadrul Antenei 3.

Proiectul Superbingo Metropolis a fost si el longeviv, a durat aproape 3 ani si ne-am luat tot impreuna la revedere de la telespectatori. Stii care e partea buna? Simt ca mai am timp! Am sentimentul ciudat ca lucrurile cu adevarat interesante abia acum incep sa se intample, ca mi-am gasit un echilibru psihic, fizic, sentimental si profesional care imi da puterea sa mut munti. Am timp de planuri, de proiecte noi, de ambitii, de iluzii… simt ca am timp chiar sa sfaram vise si apoi sa le reinventez…

Apropo de echilibru sentimental, citind interviurile date de tine, observ cat de frumos vorbesti despre iubitul tau, Tiberiu Irimia. Ce-l face special, ce are el si nu a avut niciuna dintre fostele iubiri?
Sa stii ca n-am facut-o si n-o s-o fac niciodata doar pentru ca asa se cade, sa vorbesti frumos de cel care ti-e alaturi, as putea foarte bine sa evit aceste intrebari. Ma simt un pic ridicol sa-mi argumentez alegerea, dar spun cu mana pe inima ca singurul lucru pentru care as putea fi invidiata in lumea asta e relatia minunata pe care mi-am construit-o. Si nu exagerez deloc, e chiar o relatie de invidiat! Dar vorba lui Minulescu: Ca ne iubim – si-o stie lumea toata/ E-adevarat;/Dar cat ne vom iubi/ Nici noi nu stim,/ Nici lumea nu va sti…/ Si nu va sti-o, poate, niciodata…

Desi diferenta de sapte ani dintre voi nu e foarte mare, tu esti mai aproape de varsta de 30 de ani, iar el mai aproape de 40. Se intampla sa aveti dorinte, asteptari diferite, uneori, prin prisma acestui fapt?
Niciodata! Ne-am gasit intr-un moment in care amandoi am trait si am experimentat tot ceea ce-ar trebui sa traiasca niste tineri, n-avem dorinte inabusite, nu ne-am cladit fericirea pe nefericirea altcuiva si n-am facut nici un compromis pentru a ramane in aceasta relatie.

Cum v-ati cunoscut, de fapt, in ce imprejurari?
Intr-o zi in care niciunul dintre noi nu se astepta la tavalugul ce-a urmat.

Esti mai ipohondra de cand locuiesti cu un doctor?
Nu, sunt obisnuita, am crescut cu un doctor in casa, nu ma mai sperie nimic (rade).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton