Liber din nou: Johnny Depp s-a despartit de Vanessa Paradis

 Revista VIVA
.

Cuplul de legenda Johnny Depp – Vanessa Paradis s-a despartit dupa o relatie de aproape 14 ani. Purtatorul de cuvant al actorului a confirmat ieri ca cei doi au ajuns la diferente ireconciliabile si s-au separat.

Zvonurile despre despartirea celor doi au inceput sa apara inca de la inceputul anului, ei nemaifiind vazuti impreuna in public din 2010. Cu doar o luna in urma, cuplul dezmintise stirea si anunta ca lucreaza pentru ca relatia lor sa functioneze.

Johnny Depp (49) si Vanessa Paradis (39), care au locuit in sudul Frantei, la Hollywood sip e o insula privata in Caraibe, nu au fost niciodata casatoriti. Ei au impreuna doi copii – Lily-Rose, in varsta de 13 ani, si Jason Jack, in varsta de 10 ani.

Agentul de presa al actorului a declarat ca Johnny si Vanessa s-au despartit pe cale amiabila si roaga sa le fie respectata viata privata, in special cea a copiilor lor.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton