Owen Wilson - De la ras la plans

 Revista VIVA
.
Tentativa de sinucidere de la sfarsitul lui august, a treia la numar pentru Owen, a fost pusa pe seama despartirii de Kate Hudson.

Si totusi, omul care a ajuns pe culmile gloriei prin 99% inspiratie si 1% transpiratie, a avut parte si de zile proaste. Burlac convins, dar nu de talia lui Clooney, Owen a ocupat prima pagina a tabloidelor multumita relatiilor lui amoroase, dar mai mult fiindca doamnele cu pricina erau si ele celebre. A fost iubitul lui Sheryl Crow timp de trei ani, din 1998 pana in 2001, stergandu-i lacrimile dupa despartirea de Eric Clapton. Ruptura s-a produs cand Sheryl, satula de joaca, si-a pus in cap sa-l transforme in sotul ideal. Drept urmare, Owen a plecat, iar Sheryl a scos albumul „Cmon Cmon in cinstea lui, cerandu-si scuze in versurile piesei „Safe and Sound. Cu Kate Hudson, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „You, Me and Dupree, relatia a fost zbuciumata, iar finalul ei – pe masura. La cateva luni de la despartirea aparent amiabila, in publicatiile de scandal au inceput sa apara fotografii cu Kate si noul ei iubit, Dax Shepard, in ipostaze dragastoase. La cateva zile dupa – o stire bomba – Owen este internat la spitalul de urgenta pentru ceea ce s-a confirmat a fi o tentativa de suicid printr-o supradoza de stupefiante. A treia la numar, daca ne luam dupa fisa medicala a actorului, care a rugat presa sa-i dea ragaz pentru a-si face ordine in ganduri.

Vince Vaughn, Owen WilsonTovarasii de joaca…

Fost prezentator de stiri, Steve Carell a ajuns celebru dupa ce i-a tinut piept lui Jim Carrey, in „Bruce Almighty'. Si pentru ca este unul din putinii oameni care pot sta seriosi cand debiteaza genul de replici precum „My tiny nipples went to France'.

Vince Vaughn, comicul cu plamâni de tenor si trup de atlet. Lui i se incredinteaza personajele de tip macho precum cele din „The Wedding Crashers sau „Starsky & Hutch.

Will Ferrell si-a slefuit talentul de a imita celebritati si personaje politice la „Saturday Night Live. Cele mai izbutite scenete sunt cele in care il imita pe Bush.

Regizor, producator si actor cu o mie de fete, Ben Stiller este liderul gastii. Si totusi, Gaylord Focker, personajul lui din „Meet The Parents' si „Meet the Fockers, si-a primit numele de la nimeni altul decat Jim Carrey.

Cat despre Jack Black, numele spune totul. Guru in materie de cool, actorul rotofei este extraordinar in roluri care isi etaleaza vocea si charisma de rocker: „The School of Rock', „Tenacious D in The Pick of Destiny' si „Nacho Libre'.

Kate Hudson, Owen WilsonDe la comedie…

Owen si Kate s-au cunoscut cand filmau pentru „You, Me and Dupree. Aparent erau facuti unul pentru celalalt: ea mostenise umorul mamei, Goldie Hawn, el era mereu pus pe sotii. Relatia a fost insa una zbuciumata cu multe despartiri si impacari, ruptura definitiva avand loc in iunie.

Catalina Sevastre

… la tragedie

In ultimele luni, Kate a fost surprinsa in bratele actorului Dax Shepard, iar gurile rele spun ca acesta e motivul pentru care Owen a vrut sa se sinucida.

Catalina Sevastre

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton