Mostenitoare cu stil - Fete de bani gata

 Revista VIVA
.

Mostenitoare cu stil – Fete de bani gata

Mostenitoare cu stil – Fete de bani gata

Sunt admirate, barfite, rasfatate si mai ales bogate. Sunt mostenitoarele unor averi fabuloase: Ivanka Trump, Paris Hilton, Riley Keough, Kiera Chaplin.

Ivanka Trump

La 25 de ani abia impliniti, este vicepresedinte al companiei Real Estate Development din cadrul Trump Organization. E fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, Donald Trump, si vrea sa devina o respectata femeie de afaceri.

Frumusetea si tenaticitatea le-a mostenit de la Ivana Marie Zelnickova, fosta sportiva si manechin, nascuta la Gottwaldov (Zl­n), Cehoslovacia, la 20 februarie 1949. Spre deosebire de mama ei, Ivanka Trump s-a ocupat mai mult de scoala. Cat a frecventat cursurile la Choate Rosemary Hall, trebuia sa isi plateasca facturile singura si sa munceasca pentru banii de cheltuiala. Fiica de multimilionar s-a apucat de modelling. Ivanka avea trei ani la divortul parintilor, dar suferinta a resimtit-o mai tarziu, in adolescenta. S-a refugiat in studiu pentru a se arata demna de titulatura „mostenitoare a imperiului Trump”. A urmat doi ani cursurile la Georgetown University si a absolvit in 2004 Wharton School of the University of Pennsylvania, cu diploma Bachelor of Science in Economics. A raspuns mereu cu bunavointa celor care i-au solicitat interviuri si si-a facut cunoscuta povestea in 2003, in documentarul „Born Rich”.

Spre deosebire de celelalte bogatase de aceeasi varsta, nu s-a dat in stamba pe la petreceri si nu si-a afisat idilele amoroase. A avut doi parteneri celebri – Lance Armstrong si Topher Grace, dar n-a facut mare caz cu aceste relatii. Ivanka e slabiciunea lui Donald Trump. Acesta a declarat ca, daca n-ar fi fost fiica lui, ar fi incercat prin orice mijloace s-o invite in oras la o intalnire. Trump isi alinta copila si-i incurajeaza cariera. Cum n-a avut foarte multi bani la dispozitie in copilarie si in adolescenta, Ivanka se mai rasfata din cand in cand cheltuind sume exorbitante la cumparaturi sau in vacante.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton