Monica Barladeanu - Despre viata din L.A.

 Revista VIVA
.
Nu a vrut sa joace in scene nud si a refuzat, de asemenea, un rol in serialul „The Young and the Restless. Nu a simtit ca aceste oferte i se potrivesc.


Sa te intreb despre viitorul relatiei tale? Anuntam ceva?

Nu inca, draga mea…

Nu ti-e dor de casa?
De care dintre case!?? (Glumesc). Sigur ca mi-e dor frecvent de tara sau de prietenii de acolo, dar am reusit sa mentin comunicari permanente cu familia sau cu oamenii care-mi plac. Sarbatorile traditionale romanesti trec un pic mai greu aici, dar intre timp m-am obisnuit.

Care sunt ambitiile tale? Spre ce tinzi?

Tind spre libertate de exprimare, cred. Si ma refer la exprimare artistica. Sunt in cautarea tronsonului pe care pot sa zbor fara eforturi. Mai precis sunt in „reglaje de voce si „acordat de instrumente si visez sa ajung sa pot „canta cu forta. Vorbesc metaforic, stiu, dar simt ca asta e singura varianta in care ambitiile personale puse pe hartie nu cad in derizoriu.

Cum mai e viata filmului din America? Ma gandesc la viata din spatele ecranului.

Cred ca ultimul an a fost un pic mai dificil pentru toata lumea din industria de divertisment, din cauza grevei prelungite a scenaristilor, dar lumea a inceput sa faca filme din nou. Desigur, exista noi amenintari ca si actorii sa inceapa o greva mica in iunie, cand expira si contractul nostru cu Academy of Motion Picture, dar acest lucru nu cred ca se va intampla. Ar insemna o inghetare din nou a productiilor, o suspendare a serialelor tv… o perspectiva sumbra pentru toata lumea.

Ce mai face Tom Cruise? Dar George Clooney? – just kidding… De fapt, e adevarat ca Posh si Beckham au probleme? Cum se vad toate aceste lucruri chiar de acolo, de aproape?
Habar n-am ce fac toti acesti oameni. Nu sunt pasionata sa urmaresc ultimele stiri din viata lor si nu citesc mai nimic despre ei decat daca e vorba de un interviu in care vorbesc despre vreun film interesant la care au lucrat. In rest, sigur ca ii vezi prin oras, pe la mese cu prietenii, la film sau chiar pe scaunul din fata ta in avionul spre NY, de exemplu. Dar celebritatilor li se da extrem de putina atentie cand sunt „off duty in Los Angeles. Nu-i agaseaza nimeni si nu striga nimeni dupa ei… decat daca esti Paris Hilton si-ti suni singura paparazzii inainte de-a iesi pe usa de la salonul de manichiura.

Ce proiecte ai in Romania si cand vei veni sa le incepi?

Vin in cateva saptamani si ma apuc de repetitii pentru filmul romanesc de care ti-am vorbit. Am rolul principal si asta inseamna ca voi fi in Bucuresti o perioada mai lunga. E un personaj extrem de tentant atat de pus pe ecran, cat si de jucat. Va fi de altfel si primul personaj pentru care va trebui sa fac mici schimbari fizice, mai precis, s-ar putea sa se opteze pentru suvite blonde. Sau chiar un blond solid. Vom vedea.

Cum te-a schimbat America? Sunt deja cativa ani de cand esti acolo…

E o intrebare pe care mi-o pun frecvent, la care insa n-am niciodata un raspuns clar. Cred ca nu-mi dau seama de felul in care m-am schimbat pentru ca, desi constante, aceste schimbari sunt milimetrice si scapa mereu radarului personal care le inregistreaza. Ma simt in mod cert mai organizata, echilibrata, mai aproape de familie si mult mai zambitoare. Ultimul detaliu spune tot, nu?

Cristina Stanciulescu, Fotograf Dennis Arpegis, Coafura Melissa Stone-Juan Juan Beverly Hills, Make-up Siobhan Holmes cu produse Anastasia, Vestimentatie garderoba personala. Multumim P&G pentru sprijin.

VEZI GALERIA FOTO CU MONICA BARLADEANU

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton