Madonna e prea catolica pentru a-si insela sotul

 Revista VIVA
.
Madonna e prea catolica pentru a-l insela pe Guy Ritchie.

Madonna, Guy RitchirE convins ca asa stau lucrurile fratele cantaretei, Cristopher Ciccone, care a incercat sa dezamorseze zvonurile unei relatii intre Madonna si jucatorul de baseball, Alex Rodriguez.

„In ciuda aparentelor, ea este o catolica atat prin nastere, cat si prin educatie', a declarat fratele canalului american ABC, dand ca improbabila implicarea Madonnei in destramarea casatoriei lui Rodriguez.

Cei doi s-au apropiat doar datorita interesului fata de Kabbala, un curent mistic al iudaismului la care artista a aderat cu ceva timp in urma.

„Cred ca va face tot ceea ce e mai bine pentru familia si copiii sai si pentru a pastra aceasta casatorie.', a adaugat Cristopher.

Intr-un comunicat, Madonna, exasperata de zvonurile destramarii mariajului sau din cauza relatiei cu Alex Rodriduez, a negat cu inversunare existenta unei astfel de legaturi.

In cartea scrisa de fratele cantaretei si intitulata „Viata alaturi de sora mea, Madonna', Cristopher Ciccone, dansator in trupa artistei, descrie relatiile dintre ei ca fiind extrem de apropiate, cei doi comportandu-se ca intr-o casatorie.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton