Lady Victoria si Isabella Hervey - Scandal cu blazon

 Revista VIVA
.

Lady Victoria si Isabella Hervey – Scandal cu blazon

Lady Victoria si Isabella Hervey – Scandal cu blazon

Cu un pedegree la fel de impresionant, la care adaugam sangele albastru, atat de greu de gasit in America, obtinem doua lady petrecarete, dornice sa dovedeasca lumii intregi ca exista englezoaice care fac sa treaca mai usor zilele ploioase din Londra.

Cine credea ca prostioarele si dezmatul fac casa buna doar cu Hollywood-ul, s-a inselat. Casa Regala din Marea Britanie a atras atentia tabloidelor asupra ei, cand s-a descoperit ca pana si sangele albastru, combinat cu alcool si nopti albe in cluburi, poate degenera intr-un fenomen demn de comparat cu surorile Hilton.

Victoria si Isabella au venit pe lume intr-o familie de nobili cu un arbore genealogic foarte alambicat. Tatal lor, al VI-lea Marchiz de Bristol, nu a avut o reputatie prea buna, fiind cunoscut in Regat mai mult pentru performantele sale de playboy. Cum imaginea de oaie neagra nu se sustine singura, a intrat in cateva incurcaturi financiare care l-au pus in situatia de a se autoexila in paradisul fiscal numit Monaco.

IT-girl in Marea Britanie
Victoria, cea mai mare dintre surorile Hervey, s-a nascut pe 6 octombrie 1976. A fost un copil norocos, pentru care Monaco nu a insemnat nicio clipa exil, ci doar vacante de vara petrecute pe Coasta de Azur. Parintii au insistat sa urmeze scoala in Marea Britanie, la prestigiosul internat de fete Benenden din Kent.

Dupa ce a absolvit, i s-a oferit in mod automat un loc la Universitatea din Bristol, unde ar fi urmat sa studieze franceza si istoria artei. Dandu-si seama ca inaltimea de 1,85 m ii permite, i s-a parut mult mai atractiva o cariera de top model. Timp de doi ani s-a bucurat de atentia creatorilor de moda, defiland pe podiumurile din Paris pentru o serie de nume grele, printre care Dior.

Presa britanica „a binecuvantat-o” cu multa atentie, devenind in scurt timp noua „It-girl” a Regatului Unit. Simtind ca imaginea de fata care este celebra doar pentru simplul fapt ca exista nu avea sa dureze prea mult, si-a facut bagajele si a pornit catre L.A., cu ganduri mari de a face ceva cu viata ei. Cetatea filmului s-a dovedit insa mai rece decat Londra, scotandu-i in cale, dupa numeroase incercari de afirmare, doar aparitii in reality show-uri de mana a doua, precum „The Farm” si „Love Island”.

Victoria Hervey: „E groaznic sa fii cersetor pe timp de iarna. Ii sfatuiesc pe toti oamenii sarmani sa-si investeasca economiile cu cap, intr-un bilet low-cost catre Caraibe, unde vor putea manca pe gratis tot felul de delicatese din peste.”

In 2004, sansa i-a suras cu jumatate de gura, primind un rol intr-un film in toata regula, alaturi de Colin Hanks, fiul mai marelui actor Tom Hanks. Faptul ca Anglia a asteptat-o mereu cu bratele deschise, nu a uimit pe nimeni. Simpla ei aparitie in presa de scandal asigura locuri de munca pentru multi conationali, iar englezii, patrioti cand vine vorba de lire, preferau sa o aiba in ograda lor decat sa o imparta cu americanii.

A avut o relatie indelung comentata de tabloide cu Mogens Tholstrup, un restaurator danez cu 15 ani mai in varsta pe care, spre amuzamentul ziaristilor, il alinta „Grandpa”. Printre domnii generosi cu care a mai avut relatii demne de prima pagina ii amintim pe pilotul de Formula 1, David Coulthard, Mick Hucknell, solistul de la Simply Red si Lordul Freddie Windsor.

Prietenii apropiati si bine intentionati i-au aranjat o intalnire cu Printul Andrew, cu gandul ca se va lasa cu clopote de nunta. Victoria a parasit locatia dupa ce abia s-a atins de primul fel de mancare, grabita sa ajunga la o petrecere ceva mai saltareata intr-un club de striptease. Cea mai vanata petrecareata a Marii Britanii a marturisit ca in prezent doarme singura-singurica, impartind perna doar cu terrierul ei, Zulu.

Playboy Lady
Cu 6 ani mai mica decat Victoria, Isabella, mezina familiei Hervey, ii calca cu mandrie pe urme surorii ei mai mari. Presa spune despre ea ca ar fi o aparitie mult mai atragatoare, si cel putin dupa aparente, mult mai abordabila decat Victoria. In 2006, FHM a numit-o „Cea mai fierbinte aristocrata a anului”, oferindu-i insa doar un modest loc 62 in topul celor mai sexy celebritati din lume. Consolarea a venit din partea Playboy, cu care a semnat un contract foarte banos, Isabella urmand sa reprezinte imaginea revistei in UK.

„Afacerea”, care implica si un pictorial in ipostaze care aveau sa faca din ea un iepuras faimos, a scandalizat monarhia britanica, fiind pentru prima oara cand un vlastar cu titlu si cu sange albastru a pozat nud. Isabella a marturisit dezinvolta ca s-a simtit foarte bine la sedinta foto, asigurandu-i pe puritani si pe conservatori ca fotografiile vor fi de bun gust, foarte classy, in ton cu titlul mostenit.

Pana sa ajunga la chioscuri revista, prin Londra umbla vorba ca Regina ar fi tinut cont de ea cand a intocmit lista mai mult sau mai putin fictiva cu posibilele sotii pentru Printul William.

Presa din Regat sta cu ochii pe Victoria si pe Isabella si cat timp vor avea ce scrie, surorile Hilton au toate sansele sa treaca neobservate in peisajul londonez. Iar daca tinem cont ca ce e british si lui Dumnezeu ii place, suntem convinsi ca in aceasta vara englezoaicele vor fi la mare cautare.

Text: Catalina Sevastre, Foto: www.viewimages.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton