Catalin Stefanescu - Garantat pe viata

 Revista VIVA
.
Emisiunea „Garantat 100%” a implinit 9 ani. Acesta a fost pretextul pentru a ne intalni cu Catalin Stefanescu si pentru a afla cele mai hot news despre unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV.

Cand i-am propus sa ne intalnim, Catalin ne-a invitat pe platoul de filmare al recent sarbatoritei emisiuni, „Garantat 100%”.

Pentru noi a fost prima experienta de acest gen, caci nu mai asistasem niciodata la realizarea la cald a unei productii de televiziune.

Dupa ce s-au incheiat filmarile, a inceput sedinta foto. In timp ce se straduia sa respecte indicatiile fotografului, Catalin a mai fost supus unui „chin”: l-am provocat sa ne raspunda la toate curiozitatile noastre legate de viata sa personala, despre pasiunea sa pentru gatit, despre muzica si numai faptul ca trebuia sa mearga la o intalnire, ne-a convins sa incheiem „interogatoriul”.

Ai declarat la un moment dat ca ai prefera sa nu discuti despre viata ta personala. E adevarat?
Da, e adevarat. Cred ca, pur si simplu, nu e interesant. Nu conteaza ce fac eu in afara meseriei.

Am aflat ca ai o prietena cu care locuiesti de 10 ani. Cum ai caracteriza, pe scurt, legatura dintre voi?
Am sa va raspund prin cuvintele unui copil din Statele Unite ale Americii, elev in clasa a treia, intervievat de Jay Leno, intr-una din emisiunile sale. Copilul e intrebat: „Iti place vreo fata?”, la care raspunde: „Mmmda”. „Si cum va intelegeti? Spune-mi ceva despre ea”. „Ar fi culmea. E o chestie personala!!!”

Cum trebuie sa fie o femeie pentru a-ti atrage atentia?
Nu exista reteta pentru asa ceva. Tot ceea ce cred ca as putea spune in cazul acesta este ca educatia de acasa, credinta in valori si in conditia ameliorabila a fiecaruia, naturaletea, generozitatea nedisimulata, onestitatea, eleganta si reactia buna in cazuri limita, precum si absenta figurilor, fac din orice om pe lumea asta o fiinta fascinanta.

Esti un tip sportiv? Iti place sa practici sau sa privesti sportul la TV?
Sportiv nu mai sunt de multa vreme. Si se vede… din pacate. Mai ies din cand in cand la miscare, dar mult prea rar, iar cand o fac, „cad in nas” imediat (rade). Ma uit mult la fotbal, merg pe stadion cand am timp, dar ma intereseaza si alte sporturi, acolo unde spectacolul sportiv inca mai traieste. Am un coleg si prieten foarte drag, Radu Naum, un om educatie aleasa, cu care povestesc des despre sport, dar si despre multe altele.

Stim ca ai un mare regret ca nu ai putut dezvolta o cariera muzicala. Daca ti s-ar face o oferta, sa canti exact muzica pe care o iubesti, ai renunta la televiziune?
Ei, asa ceva nu se mai poate intampla. Ma asteptam ca, odata cu trecerea anilor, iubirea pentru muzica sa se mai domoleasca, insa ea este astazi cu mult mai puternica si mai „chinuitoare” decat era in urma cu niste ani.

De ce te consideri „un act contraceptiv ratat”?
Ooo, Doamne, am zis eu asa ceva? (si rade cu o mare pofta). S-ar putea… Glumesc deseori pe seama acestui aspect. Parintii mei m-au adus pe lume la o varsta avansata. Mama mi-a povestit, mai in gluma, mai in serios, ca nu si-a intins tendoanele sarind de bucurie atunci cand a aflat ca ma pregateam eu sa imi fac aparitia.

Text: Claudia Cosma, Fotografii: Sebastian Enache.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton