Festivalul de Film de la Deuville sta sub semnul Cartier

 Revista VIVA
.

Festivalul de Film de la Deuville sta sub semnul Cartier

Festivalul de Film de la Deuville sta sub semnul Cartier

Festivalul de Film de la Deuville care celebreaza cinematograful american este patronat de Cartier. Celebra casa de bijuterii a creat pentru cea de-a 33-a editie sapte trofee, inclusiv pe cele acordate castigatorilor.

La inchiderea festivalului, Cartier impreuna cu un juriu special va acorda un premiu, numit Revelatia Cartier.

In plus, Fundatia Cartier pentru Arta Contemporana organizeaza intre 22 iunie si 28 octombrie Rockn Roll 35-59, o expozitie consacrata perioadei de inceput a rocknroll-ului in SUA. Expozitia reda explozia dansului boogie-woogie la inceputul anului 1939, precum si declinul rocknroll-ului din anii 50. Publicul poate sa vada afise de exceptie, discuri si obiecte care au marcat anii 39-59, fotografii, filme. Muzica acelor ani ii poarta pe vizitatori intr-o perioada marcata de mutatii importante.

Cartier s-a implicat in 2007 in proiectele cinematografice, unindu-se in acest sens cu World Cinema Foundation. Creata de regizorul Martin Scorsese, fundatia are drept scop protejarea acelor creatii cinematografice de exceptie care apartin patrimoniului universal.

Un text de Florentina Liutic, Foto: Edipresse.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton