Eva Langoria - In sfarsit, nevasta!

 Revista VIVA
.

Eva Langoria – In sfarsit, nevasta!

Eva Langoria – In sfarsit, nevasta!

Disperata sau nu, Eva Longoria e cap de lista in topul celor mai fierbinti femei pe care americanul de rand ar vrea sa le ia de nevasta.

Frumoasa texana cu sange mexican, avand deja la activ un mariaj ratat cu un conational cu ochi albastri, a spus pas steagului cu dungi si stelute, si a cedat avansurilor romantioase ale „inamicului” francez.

Alesul, baschetbalistul Tony Parker, oricat de american ar parea dupa nume, e francez si, ca un plus de exotism, mulatru. In plus, e cu 8 ani mai tanar ca Eva, ceea ce inseamna ca nu are mai mult de 25 de ani!

Dupa aproape trei ani de la prima intalnire, Tony a prins curaj si a cerut-o pe Eva de nevasta, fixand data nuntii cu sase luni in avans, timp in care presa si fanele serialului „Neveste disperate” au stat cu sufletul la gura, in asteptarea detaliilor suculente.

Spre dezamagirea curiosilor si a oaspetilor neinvitati, dotati cu camere de fotografiat, insurateii au vandut din timp drepturile publicarii fotografiilor saptamanalului „OK Magazine”, care le-a oferit in schimb o echipa de fotografi profesionisti si suma de 4 milioane $, cu conditia ca la nunta sa nu prinda picior de paparazzi.

Ziua cea mare a fost 07.07.2007, insurateii superstitiosi mizand pe semnificatia cifrei 7, care, cred ei, le va asigura un trai decent impreuna, pana la adanci batraneti. Festivitatile, inclusiv cununia civila, care a avut loc cu o zi inaintea celei religioase, s-au tinut pe teritoriul socrilor mari, la Paris.

Cei doi au ajuns la primarie insotiti de un alai de staruri hollywoodiene. Nu au lipsit nici co-echipierii lui Parker de la San Antonio Spurs, dar blitzurile fotografilor prezenti la cununia civila s-au indreptat cu precadere catre colegele Evei de platou, cele patru neveste disperate, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Nicollette Sheridan si Marcia Cross, toate la tol festiv. Printre invitati s-au numarat Jessica Alba si logodnicul ei, Cash Warren, precum si clanul Douglas-Zeta Jones, Michael fiind unul dintre apropiatii Evei inca din 2005, cand au filmat impreuna pentru „Santinela”.

Ceremonia religioasa a fost oficializata la catedrala Saint Germain lAuxerrois, mirii, amandoi catolici, schimbandu-si juramintele in fata a 250 de invitati. Dupa ce-au zis „da” in fata preotului, insurateii s-au facut nevazuti la castelul Vaux-le-Vicomte, unde au sarbatorit cu mare fast, prima lor zi ca sot si sotie.

Text: Catalina Sevastre, Foto: wwww.us.movies.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton