Horia Brenciu - Om sarac, om bogat

 Revista VIVA
.

Horia Brenciu – Om sarac, om bogat

Horia Brenciu – Om sarac, om bogat

Horia Brenciu revine! De fapt, el nu a plecat nicaieri, pentru ca, de cand a abandonat micul ecran, si-a facut orchestra, a organizat evenimente, in principiu, n-a stat degeaba. Iata ca acum, la Pro TV, i s-a oferit sansa de a juca rolul principal in serialul: Om sarac, om bogat'.

Vorbeste-mi despre rolul tau, despre Titi Prodan, despre serial si despre colaborarea ta cu Pro TV.

Titi este un tip pe care mi-ar placea sa ti-l prezint. Dincolo de familie, frate, cumnata si cei 4 copii ai lui, pentru care ar face totul, personajul are dorinta permanenta de a-i multumi pe toti. Nu pierde nici o secunda pentru a fi langa prieteni. Pentru el toata lumea trebuie sa zambeasca si sa nu aiba nici un necaz, iar atunci cand intr-adevar e o problema, el e primul care vrea sa gaseasca o solutie. Pe scurt, joc un personaj care are un munte de optimism.



Cu ce echipa lucrezi? Cu ce actori ai dialog si cum te distrezi alaturi de ei la filmari (asta pe langa munca, evident)?

Sunt la prima colaborare cu Media Pro, implicit cu Pro TV-ul si realizez un lucru… Viata mea s-a schimbat. A fi actor intr-un film serial – care-i are pe afis pe Cristina Deleanu, Ilinca Goia, Serban Ionescu si pe toti ceilalti minunati colegi ai mei, pe care ii veti descoperi in fiecare zi-, a fi coordonat si asistat de o intreaga echipa de regizori, producatori, operatori, ingineri de sunet, directori de imagine, editori si multi, multi altii e o adevarata binecuvantare. Castingul e o arta, fara doar si poate. Cu multe luni in urma a inceput constructia unei echipe de actori pe care eu o consider acum una dintre cele mai omogene din cate exista. Iar in ceea ce priveste distractia, sa nu uitati ca in serial, dincolo de prezente feminine deosebite, printre care Nicoleta Dragan (de la Hi-Q), Iuliana (sora Nicoletei Luciu) si top-modelul Alina Gheorghe, joaca, alaturi de alti tineri actori, Razvan Fodor, Lucian Viziru.



Stiu ca personajul pe care-l joci trece de la saracie la bogatie datorita unei conjuncturi, fireste. Ceea ce ma inspira sa te intreb cate ceva atat despre saracie, cat si despre bogatie…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Buton