Kate Hudson: Divort fara durere

 Revista VIVA
.

Kate Hudson: Divort fara durere

Kate Hudson: Divort fara durere

Zicea ca stie cum sa sustina amorul conjugal fierbinte, dansand la bara pentru sotul ei. Din pacate, cele mai recente vesti nu sunt bune. Dupa 7 ani de casnicie si un fiu adorabil, Kate Hudson divorteaza de Chris Robinson. In schimb, cariera merge: „Tu, eu, si al treilea e in plus” e un succes.

Cineva mare si tare in industria de profil? Nu se poate spune deci ca numita Kate Hudson a inceput de jos. Simpatica progenitura a lui Goldie Hawn are 27 de ani si este una dintre cele mai cautate actrite ale momentului. Insa, chiar daca toate usile i s-au deschis foarte usor, Kate a muncit enorm pentru fiecare rol spre a-si pastra cota. Si cand cel mai mare suporter este chiar mama, fata babei e chiar pe val profesional! Kate se considera mai mult fiica lui Kurt Russel, cel cu care mama ei, Goldie, are o relatie de lunga durata si care, practic, i-a fost ca un tata. Tatal natural, Bill Hudson, e cantitate neglijabila.



Kate s-a maritat in 2000 cu Chris Robinson, solistul formatiei „The Black Crows”. Au impreuna un baietel, pe Ryder Russel, un copil cu parul balai la al carui zambet iese soarele. Numele de Russel e un omagiu adus lui Kurt Russel, cel pe care Kate il considera tatal ei de drept. Si, pentru ca se declara o familista convinsa, a adoptat si stilul de viata al sotului ei, Chris Robinson, adica duce o viata mai curand hippie, cu dieta vegetariana, face yoga, canta la chitara si la pian, compune muzica si se dedica nobilei arte a olaritului si tricotajului. Poarta haine vintage cumparate de la targuri de vechituri si isi confectioneaza singura bijuteriile. „Cu sufletul sunt hippie, port haine hippie, sunt cele mai frumoase, iar muzica este… extraordinara”.

Mama i-a dat o educatie jumatate budista, jumatate evreiasca, astfel incat Kate se considera, in gluma, „Ju-Bu”. Tot in spiritul tolerantei budiste, probabil, Kate admitea in preajma ei, chiar in casa din Malibu, cativa amici ai sotului, care se plimbau toata ziua… goi-pusca. Kate relata cu amuzament toate aceste episoade presei. Dincolo de iritarile provocate de acest tip de anturaj al sotului ei (acum de duioasa amintire), Kate declara ca isi iubeste barbatul si dupa 6 ani de mariaj, ba chiar dadea sfaturi despre cum se poate intretine o viata sentimentala si sexuala activa si in perioada cand amorul nebun a trecut. Spunea ca ii impartaseste totul sotului ei, (inclusiv niste sedinte de prizat) si il pune mereu pe primul loc.”Cand esti o femeie puternica si muncesti foarte mult, poate pierzi din vedere ca barbatul e cel caruia ii place sa se stie cocos. Eu nu am o problema cu asta. Barbatul trebuie sa stie ca ai grija de el”, mai spunea inteleapta Kate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton