Eva, Marcia, Teri, Nicolette si Felicity: Disperarea nevestelor disperate

 Revista VIVA
.

Eva, Marcia, Teri, Nicolette si Felicity: Disperarea nevestelor disperate

Eva, Marcia, Teri, Nicolette si Felicity:
Disperarea nevestelor disperate

Teri Hatcher

Accidente la locul de munca

Pe Teri Hatcher, interpreta personajului Susan Mayer, serialul o prezinta drept o mama singura, divortata, dispusa la sacrificii pentru dragostea adevarata. Viata o arata sexi, dar cam singuratica, dorindu-si cu disperare un tata bun pentru Emerson Rose, fiica sa in varsta de opt ani.

Teri Hatcher, o actrita teribil de dorita pe copertile revistelor in vremurile celebrului 'Lois si Clark, s-a ranit si ea pe platou in primavara aceasta; un bec i-a explodat in fata si i-a afectat corneea, a ajuns la spital si vreme de cateva zile a purtat un elegant plasture. Hatcher e cu 10 ani mai in varsta decat Longoria si mult mai tulburata in amor, dar nu si-a pierdut speranta, mai ales acum, cand vede ca e considerata o femeie sexi si de succes. Ssi iubeste rolul, dar marturiseste ca le da dureri de cap editorilor de montaj care se chinuie cu indepartarea digitala a sfarcurilor ei proeminente in anumite scene. Nu exclude posibilitatea unei operatii estetice, mai catre batranete, daca nu va fi multumita de felul cum ii arata fundul atunci.

Nicolette Sheridan

Probleme cu justitia

Nicolette Sheridan e deseori la fel de artagoasa ca si Edie Britt, devoratoarea de barbati din serial, care se lauda mereu cu toate cuceririle si cu realizarile ca agent imobiliar. S-a gandit sa-i dea in judecata pe cei care-au prezentat fotografii trucate pe internet, folosindu-i chipul, nu neaparat pentru ca i-au tavalit imaginea, ci pentru ca se considera mult mai aratoasa decat fetele ale caror trupuri au fost expuse in fotografiile cu pricina. Actrita britanica a fost de curand actionata in instanta de fostul impresar, care-o acuza ca nu l-a platit potrivit intelegerilor contractuale, desi i-a fost aproape din vremurile in care cariera ei consta in ocazionale aparitii la televizor, pana cand a convins-o sa se duca la o auditie pentru 'Neveste disperate.

Felicity Huffman

E o mama exigenta

Felicity Huffman a fost premiata nu doar pentru rolul Lynette Scavo din serial, ci si pentru excelenta prestatie din 'Transamerica, devenind extrem de curtata pentru roluri pe marele ecran. Daca Lynette renuntase initial la cariera pentru a se ocupa de cei patru copii, iar in noul sezon are o slujba excelenta, este superioara profesional sotului si incearca sa se descurce cat mai bine, Felicity a facut reguli stricte pentru cele doua fiice ale sale, Sophia (6 ani) si Georgia (4 ani). Actrita si sotul ei, Willliam H. Macy afirma cu convingere ca fetele lor nu vor avea voie sa se uite la televizor pana nu vor sti sa citeasca foarte bine, considerand ca pentru mai toate filmele pentru copii exista alternativa cartilor, astfel ca nu au de ce sa se planga ca nu pot conversa cu alti copii de varsta lor pe tema asta.

Text Anca Macoviciuc; Foto: www.google.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton