Emily Blunt: Scorpia imblanzita

 Revista VIVA
.

Emily Blunt: Scorpia imblanzita

Emily Blunt: Scorpia imblanzita

Emily, asistenta cea rea a Mirandei din „Diavolul se imbraca de la Prada, a fost mai apreciata in afara filmului de catre „diavolita. Meryl Steep s-a aratat de-a dreptul incantata de prestatia actoriceasca a lui Emily Blunt.

Emily Blunt

In timp ce unii dintre noi se chinuie din rasputeri sa fie buni si generosi, altii primesc distinctii si onoruri pentru comportamentul lor mai mult sau mai putin ortodox. Veti spune probabil ca s-a dus cu dreptatea pe lumea asta si ca toate s-au intors cu susu-n jos. Ei bine, daca tot am inceput sa va spunem despre aceste lucruri, macar sa va lamurim pana la capat. Miss Emily Blunt, noua revelatie a Hollywood-ului, a atras atentia asupra prestatiei sale din ultimele productii in care a aparut. Astfel ca, sus-numita domnisoara s-a inscris pe linia rolurilor negative, pe care, in ciuda prezentei sale aparent angelice, le-a luat foarte in serios, de ni s-a facut frica de ea. Glumim desigur, ideea e ca Emily s-a descurcat de minune. Si nici ca se putea altfel, intrucat a inceput sa studieze actoria inca de la varste fragede. Nascuta intr-o familie de intelectuali, mama, profesoara, iar tatal, avocat, Emily a fost dintotdeauna un copil studios, care a luat scoala foarte in serios. Acum pare sa regrete cumva aceasta obedienta consecventa si nedeviata din tineretile ei. „Mi-ar fi placut sa fiu mai interesanta si sa spun ca am fost o rebela pe vremea cand eram la scoala, dar din pacate nu am fost asa.

Cum a fost, cum n-a fost, cert e ca acum lucrurile s-au schimbat, iar Emily nu se mai poate plange de platitudine. In 2001, a debutat la teatrul Haymarket din Londra cu piesa „The Royal Family, spectacol regizat de Sir Peter Hall, unde a interpretat-o pe Gwen Cavendish. Acest rol i-a adus „Evening Standard Award pentru cel mai bun debut, plus o supradoza de self-confidence, pe care a valorificat-o anul imediat urmator, cand a jucat in piesa „Romeo si Julieta la prestigiosul Chichester Festival.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton