60 de ani de Dior

 Revista VIVA
.

60 de ani de Dior

60 de ani de Dior

Dior

Casa Dior a sarbatorit la Versailles intr-o atmosfera de flamenco si de o eleganta extrema 60 de ani de la infiintare. 2.500 de invitati au fost prezenti la o sarbatoare de exceptie.

Dior a marcat trecerea celor 60 de ani printr-o defilare care s-a dorit un omagiu adus lui Steven Robinson, asociatul lui John Galliano, disparut insa mult prea devreme.

Printre invitatii de marca s-au numarat: familia Arnault, Charlize Theron, Anna Wintour, Eva Green, Jessica Alba, Kate Hudson, Juliette Binoche.

Fiecare dintre rochiile prezentate de Casa Dior s-a vrut a fi o replica la o fotografie sau la un tablou indragit de Christian Dior: Irvin Penn, Horst, Cocteau, Gruau, Bérard, Picasso, Boldini, Rubens…

Ambianta a fost una feerica, atmosfera recreand o lume de poveste. Printre sursele de inspiratie s-au aflat impresionistii, pictori olandezi, scoala baroca spaniola.

De 10 ani, in fruntea Casei Dior se afla extravagantul John Galliano, cel care a dat o noua dimensiune sintagmei „made in France'.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.dior.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton