Jessica Simpson, designer de costume de baie

 Revista VIVA
.

Jessica Simpson, designer de costume de baie

Jessica Simpson, designer de costume de baie

Jessica Simpson

Jessica Simpson isi lanseaza propria linie de costume de baie. Celebra pentru bustul ei impresionant, cantareata cu valeitati de actrita s-a apucat serios de design.

Conform publicatiei In Touch', colectia de costume de baie va fi lansata in august cu ocazia saptamanii modei de la Miami, organizata cu sprijinul Mercedes Benz.

Jessica, in varsta de 26 de ani se implica 100% in proiect pentru a fi sigura ca prezentarea va fi un succe surse din anturajul ei au afirmat ca vedeta insista sa aleaga ea singura manechinele care vor defila pe podium in creatiile ei.

Blonda nu se afla pentru prima data in postura de femeie de afaceri. A lansat deja pe piata o linie de cosmetice pentru ingrijirea pielii, o linie de pantofi si o colectie de haine care ii poarta semnatura, urmand ca in viitorul apropiat sa investeasca intr-o gama de produse pentru intretinerea extensiilor de par.

Jessica nu se opreste aici, marturisind ca viseaza sa-si deschida propriul lant de restaurante care servesc exclusiv fripturi la gratar, afacere pe care va purta numele de Daisy Dukes', personajul interpretat de ea in Dukes of Hazzard'.

Un text de: Catalina Sevastre, Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton