Cupluri mediatizate - La bine si la rau

 Revista VIVA
.

Scarlett Johansson si Woody Allen

Desi Scarlett a aparut pentru a patra oara pe afisul unui film regizat de Woody Allen („Vicky Cristina Barcelona), o enerveaza la culme ideea ca ar putea fi noua muza a acestuia. „La fiecare proiectie pentru presa, subiectul muzei revine si de fiecare data refuz sa fiu astfel incadrata.

Scarlett Johansson, Woody Allen

Cred ca pur si simplu am sansa sa corespund fetei din scenariu. Inca patru sanse din acestea si actrita o va egala pe Diane Keaton, care s-a potrivit scenariului filmelor lui Allen de nu mai putin de opt ori si a si castigat un Oscar pentru „Annie Hall. Regizorul a declarat ca Scarlett este atat de telegenica, incat te paralizeaza.

Penelope Cruz si Pedro Almodovar

De la poetii antici incoace, orice artist care se respecta are o muza. Putini sunt, insa, cei care au reusit sa pastreze in jurul conceptului acea aura mitica. Almodovar este unul dintre ei, iar Penelope ii datoreaza faima de care se bucura astazi. Noroc ca regizorul este un gay declarat, altfel nu se stie ce proportii ar fi atins pasiunea pentru actrita pe care a distribuit-o in filmele sale de top, asigurandu-i astfel un drum pavat cu bune intentii catre Hollywood.

Penelope Cruz, Pedro Almodovar

Se pare ca in curand, mai exact in primavara anului viitor, vom avea o noua surpriza din partea lor. Atunci este programat pentru lansare filmul „Broken Embraces, o poveste de dragoste cu patru personaje, in care Penelope are, desigur, rolul principal. Filmul va fi realizat in stilul productiilor noir americane din anii ‘50.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton