Amfitrion - Keo

 Revista VIVA
.

Keo crede partial in feng shui. „Nu ma bazez in totalitate pe asta, dar cred ca exista niste reguli de care trebuie sa tinem seama. De exemplu, nu cred ca e in regula sa dormi cu capul in dreptul unei usi.”

KeoCum suporta vecinii tai zgomotul?
Vecinul de dedesubt este un prieten din Elvetia al parintilor mei, care vine doua saptamani pe an. Iar sus e doar un pod, deci imi manifest creativitatea la orice ora.

Pe Andreea nu o innebuneste zgomotul?
O innebuneste, dar asta e, printre piesele pe care le compun sunt si piese pentru ea.

Dar muzica asculti foarte tare?
Da, sunt surd. (zambeste)

Dai petreceri aici?
Nu prea dau petreceri la mine. Ma omoara mama daca ii distrug parchetul din tec japonez. (rade) E foarte pretentios.

Pacat ca nu da petreceri, pentru ca are peste sapte sute de CD-uri in casa. Si nu ai crede, dar CD-urile preferate sunt cele cu Prince. „De mic sunt innebunit dupa el, desi muzica mea e total diferita. Sunt terminat dupa el. Am sute de albume.

Avand pianul la indemana, Keo compune de cate ori are inspiratie. De aceea, nu poate spune niciodata ca face piese pentru un album anume. „Nu m-am gandit niciodata sa zic „da, acum lucrez la urmatorul album, acum am terminat. Daca imi vine ideea pentru o piesa, ma trezesc di-mi-neata si compun. Asa fac multe piese, iar la final le aleg pe cele care imi plac mai mult, care se leaga intr-un album. La pianul din living compune si pentru Andreea sau Anna Lesko.

L-am intrebat daca va mai face un featuring cu iubita lui. „Nu. Scriu piesele pentru albumul ei, care e in mare parte facut de mine. Daca la capitolul muzica ne-a demonstrat deja ce poate, s-ar putea sa avem parte de surprize de alta natura, avand in vedere ca lui Keo ii place foarte mult sa gateasca. Pentru ca adora man-ca-rea asiatica, ai lui ii trimit des condimente din Elvetia. „Cand gatesc pun muzica rock la maximum, iau paharul de vin rosu in mana si… «lets do it!».

De regula, gateste singur. „Nu gatesc cu Andreea, nu as vrea sa otravesc pe nimeni. Bunul sau prieten, Cornel Ilie (Vank) s-a incumetat de cateva ori sa guste din puiul cu ananas si se pare ca i-a placut foarte mult. Nu cred ca am putea auzi alta versiune de la Cornel, mai ales ca cei doi, in sfarsit, vor avea o colaborare muzicala di-rec-ta, dupa cum ne-a dezvaluit Keo. „El a scris cu mine pentru piesele mele, a cosemnat anumite versuri, dar de data asta chiar vom face un featuring Keo & Vank.

Apartamentul este tot vopsit in alb, pentru ca nu-i plac culorile in casa. Nu acelasi lucru ar spune una dintre multele sale fane, care a primit cadou in ziua casatoriei, de la colegii de serviciu, un tapet cu poze ale artistului.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton